-Gav stua et løft

Rekkehusleilighetens nøytrale utside røper lite om husets lekre innside. Bli med på besøk hos Terje og Lena Larsen!

Noe av det første ekteparet Terje og Lena Larsen gjorde etter å ha kjøpt leiligheten i juni 2016, var å pusse opp stua. Etter litt tenking bestemte de seg for å bryte den største veggflaten i stua ved å gjøre den om til kontrastvegg og legge nytt gulv. Resultatet taler for seg!

Fikk tips fra selgeren

–Vi dro innom Maxbo Lier og hadde egentlig tenkt å kjøpe en steinvegg, men fikk et tips fra en blid selger som het Celine om at Maxbo Lier nylig hadde begynt å selge et tilsvarende treprodukt som het Relieffvegg. De hadde akkurat montert dette i utstillingen sin, og valget ble enkelt da vi så Relieffvegg. Vi er godt fornøyd med sluttresultatet, forteller Lena Larsen. Hun ble så fornøyd at hun sendte bilde av veggen til butikkselgeren, som igjen sendte det til Fritzøe Engros, som importerer og distribuerer Relieffvegg i Norge.

–Enkel jobb å montere

Mens kona var på jobb gikk Terje Larsen i gang med å montere kontrastveggen med hjelp fra sin bror. Terje innrømmer at de var nøye. Dette kan man se i overgangene og detaljene. Pinlig nøyaktige gliper på 1mm mot endeveggene skal ta av for eventuelle bevegelser i trevirket, og han har slisset pene hull til innfelte stikkontakter (bildet til høyre).
–Relieffvegg var veldig greit å montere. Dersom vi skulle lagt steinvegg ville vi måtte forhåndsbehandle og lime veggen. Monteringen av Relieffvegg gikk raskt og greit; vi målte på forhånd opp, skar til og satte i gang. Vi brukte litt lim i ytterkantene der vi ikke kom til med skrujern, forklarer han videre.

–Bra i praktisk bruk

Salgsleder Jørn Lorentzen i Maxbo Lier liker å høre at Terje og Lena er fornøyd:
–Disse var de første som kjøpte Relieffvegg etter at vi tok det inn. Vi syns det er gøy med nyskapende produkter. Selv om vi selger steinvegg fra før, har jeg stor tro på at Relieffvegg vil bli et ettertraktet atlernativ; en av fordelene med Relieffvegg er at man enkelt kan feste ting gjennom platene. Dette er vanskeligere å få til med stein. I tillegg er Relieffvegg svæt enkelt å montere, oppsummerer Lorentzen.