Kledte vaskehallen med Primaflex

Primaflex er en ubrennbare, A1-klassifiserte bygningsplater av fibersement. Prosjektrådgiver Ragnar Hem Løver (innfelt) i Fritzøe Engros AS mener at mange kunne spart både tid og penger på å velge Primaflex.

Telemark Byggentreprenør AS har vokst rekordraskt. Firmaet ble etablert i januar 2016, og har vokst fra 4 til 34 mann samt lærlinger i 2020.

Ble anbefalt Primaflex

Ble anbefalt Primaflex

Den kraftige veksten medførte behov både for plass og utstyr, og nytt hovedkontor stod ferdig sent i 2019. Det nye bygget inneholder både verksted, kantine, kontorer og en egen vaskehall til firmabilene.

—Vi var egentlig på utkikk etter plater til utvendig fasade da den lokale byggevareforhandleren anbefalte Primaflex. Vi ønsket noe helt ferdig til fasaden, men gikk for Primaflex til verksted-/vaskehallen, sier prosjektleder Stian Sveinsson.

—Svært konkurransedyktig

Prosjektrådgiver Ragnar Hem Løver i Fritzøe Engros AS sier at en gunstig pris kombinert med meget gode produktegenskaper gjør Primaflex til et svært konkurransedyktig produkt.

—Vi har solgt en del til innvendig bruk i fjøs, garasjer, boder og andre steder der man trenger et produkt som tåler tøff belastning og bruk. Primaflex er ubrennbar, og kan til og med graves ned i bakken eller brukes som underlag for varmekabler, sier Løver.

—Enkelt å tilpasse

Primaflex kuttes og tilpasses som en ordinær bygningsplate. Forskjellen er brann- og vannfasthet.

—Bra å arbeide med

Primaflex-platene i vaskehallen ble montert av Svenssons egne tømrere. 

—De er helt greie å jobbe med; tunge, sterke og faktisk litt bøyelige. Det viktigste er egenskapene, og at det går greit å spyle over veggen når man skal rengjøre, poengterer Sveinsson.

Tåler røft bruk

Med Primaflex inne i verksted-/vaskehallen og bølgeblikk som utvendig kledning slipper TBE Entreprenør å tenke på vedlikehold. —Veggen kan enkelt spyles når den blir skitten. Veldig praktisk, konstaterer Stian Sveinsson mens han steamvasker en av firmabilene.