Fritzøe Engros kategori

Fritzøe Engros kategori gir rom for å gi utpekte satsningsområder større kraft og bedre gjennomføring. I kategori vil ikke minst spesialistrollen bli ivaretatt samtidig som det sikrer nødvendig informasjon og kunnskap mellom produsent og salg. Våre kunder skal føle stor trygghet ved å jobbe med oss og alltid forvente topp kvalitet i hele kundereisen, sier Tom Skaara, salgsdirektør i Fritzøe Engros.

— Vår hovedoppgave er først og fremst å skape trygghet for våre kunder som har valgt oss som leverandør. Uavhengig om du skal lande et stort eller lite byggeprosjekt eller du har tanker om å rehabilitere eksisterende bygg skal du være trygg på at vi i Fritzøe Engros sitter på full kompetanse og løsninger innenfor våre områder. Vi har fokus på dokumentasjon og sertifiseringer knyttet til produktene og har ikke minst et bredt utvalg av godkjente Breeam produkter der hvor det er et krav.


Vi har et bredt kontaktnett av produsenter over hele verden som girt oss et stort rom for ulike løsninger og derav være meget kundetilpasset. Dette anser vi som viktige konkurransefortrinn i vår bransje for å sikre gode prosjekter for alle, sier Skaara.
 

Nå ser vi frem til hektiske dager på Bygg Reis Deg. Der møter vi våre kunder og deres kunder for påfyll av ny kompetanse og nye fremtidsrettede løsninger.  Under årets tydeliggjøre mangfoldet i kategoriene våre, sier Skaara.  På standen finner du hele vårt spekter av terrasse, ulike plateprodukter, nytt benkeplatekonspet og andre industrikomponenter. Med årets utforming og sortiment skal vi tydelig markere oss som en av de ledende innenfor våre områder og virkelig få vist hva Fritzøe Engros kan bidra med i fremtiden. Det gleder vi oss til, avslutter han.