Ledende leverandør av plateprodukter

Fritzøe Engros er Norges største leverandør av plateprodukter og skal på Bygg Reis Deg presentere en smakebit på mangfoldet av det vi har på platesiden. På årets messe retter vi et særlig fokus på to av våre viktigste plater: Weatherguard og Easyboard, som har en klar nytteverdi hos brukeren. Felles for disse platene er deres formater og egenskaper, som bidrar til å spare mye tid og sikrer en mer effektiv bygge- og monteringsprosess.

WEATHERGUARD


Weatherguard er markedets sterkeste konstuksjonsfiner. Weatherguard tåler regn i byggeperioden (6-8 uker) og er derfor glimrende for norske forhold. Platene er tilvirket av finsk gran og fås i både hel- og halvformat. Weatherguard bidrar også til en raskere montering grunnet lav vekt.                      

EASYBOARD


Easyboard er særdeles praktiske, lette og sterke kryssfinerplater for proffer og hjemmesnekkere. Not og fjær på fire sider gjør at du ikke behøver å treffe stenderne. Dermed sparer du både tid og svinn. 

— Vi operer i dag i et marked som kontinuerlig er i endring og vi må være lydhøre overfor hva markedet ønsker, sier Lars Andersen, kategorisjef plater i Fritzøe Engros. For å fortsette den gode utviklingen må vi tørre å satse på nye ting, slik vi har fått til med Weatherguard og Easyboard. Her er det selve egenskapene og formatet som gjør revolusjonen, sier Lars.

Uavhengig av hva som er kundens bruksområde, er vi i Fritzøe Engros sikre på at vi har en plate som dekker nettopp dette. Med et bredt utvalg er det stor sannsynlighet for at man finner det man trenger i vårt sortiment. 
 
- I dag er ikke en plate bare plate, det er det nemlig bruksområdet som avgjør, sier Lars. Derfor er det viktig å være frempå med å møte det markedet ønsker. Vi skal stadig utvikle oss og finne nye bruksområder, legger han til. 

Strengere krav til dokumentasjon

I dag er man mer opptatt av tre enn man noen gang har vært. Med det innebærer også et økende fokus på bærekraft og sertifiseringer. 
 
- Vi opplever at kravene på riktig dokumentasjon er blitt strengere. Vi er derfor glade for at vi har en teknisk avdeling som kontinuerlig jobber med produktdokumentasjon, sertifiseringsordninger og stiller krav til eksisterende og nye leverandører, sier Lars. 

En langsiktig samarbeidspartner for fremtiden

- Fritzøe Engros skal være en langsiktig samarbeidspartner overfor kundene våre. Det er bredden i utvalget, logistikken, kompetansen og ikke minst servicegraden som omslutter produktene våre. Det anser vi som et stort konkurransefortrinn, avslutter Lars.