Stian tåler litt regn - det gjør WeatherGuard óg

Tradisjonelle undertak bør ikke utsettes for mye nedbør. Hvis regnet kommer uanmeldt må man frem med presenninger.

Det norske klimaet byr på utfordringer når man skal legge undertak. A til Å Entreprenør AS på Rjukan benytter nå utelukkende WeatherGuard konstruksjonsfinerplater til formålet.

–Kan jobbe som planlagt

Da vi møtte Stian Fæhn, formann i A til Å Entreprenør AS på Gaustablikk viste været seg fra «riktig» side; øsende regn mellom solgløttene.
–Det har regnet mye den siste uka, men taket har stått slik hele tiden uten at vi bekymrer oss for det. Tåler kameraet ditt vann, det er heller spørsmålet, sier Fæhn med et smil mens fotografen tørker regn bort fra linsa. Fæhn stortrives med utsikten han har fra kontorvinduet.
–Når vi jobber med WeatherGuard slipper vi å ta høyde for været, og man slipper å plages med presenninger. Det blir enklere å beregne ferdigstillelse, og taktekkeren kan møte til avtalt tid, forklarer han.

Markedets sterkeste

WeatherGuard er markedets sterkeste konstruksjonsfinerplater - fremstilt fra finsk gran og tilgjengelig både som hel- og halvplater. WeatherGuard-platene veier mindre enn tilsvarende OSB, noe som gjør dem enklere å håndtere oppå taket. Voksfilmen gjør at platene trekker minimalt med vann, noe som bidrar til å redusere  tørketiden betraktelig.

WeatherGuard letter arbeidet, og beskytter mot nedbør i 6-8 uker.

Her kan du lese mer om WeatherGuard.