–WeatherGuard gjør jobben vår lettere

Byggmester Tore Østby i Byggmesterfirmaet Martinsen & Østby AS har fått øynene opp for WeatherGuard konstruksjonsfinér til undertak.

For øyeblikket jobber byggmesteren på en stor, arkitekttegnet hytte i naturskjønne omgivelser mellom Stavern og Nevlunghavn.

Noe utenom det vanlige

Til tross for beliggenheten i et ettertraktet og velrenommért hytteområde kan prosjektet kalles noe utenom det vanlige. Sirlige konstruksjonsdetaljer, gjennomgående designdetaljer fra fundament til takkonstruksjon og en fantastisk beliggenhet med havutsikt har gitt bygget en kvadratmeterpris på over 100 000,-.

–Prosjekter i høyere prisklasser er alltid ekstra spennende å jobbe med, og det har vært utrolig spennende å jobbe med dette prosjektet, forteller Tore Østby.

Presenninger til besvær

Beliggenheten gav imidlertid utfordringer under byggingen. Flere vinterstormer gjorde det vanskelig å holde tett, og byggmesteren begynte først med presenninger, men det gikk ikke så bra.

–Presenningene ble revet i strykker, og vi skjønte raskt at vi måtte tenke alternativt. Valget falt på 21mm WeatherGuard-plater til hele taket, og det er ingen tvil om at dette har gjort jobben vår mye enklere. WeatherGuard-platene er formstabile, de tåler regn og de bøyer seg ikke i vinden. Samtidig er de svært lette og enkle å håndtere, forklarer byggmesteren