FRITZØE ENGROS PÅ BYGG REIS DEG 2021

Med over 200 kvm skal vi under årets Bygg Reis Deg vise frem bredden i vårt sortiment og satsningsområder. Treet er vår viktigste råvare og med slagordet «tre inn i fremtiden» tar vi med oss trær og natur, som naturlige elementer på standen. 

På standen blir det blant annet fokus på finerte produkter, der vi har utvidet sortimentet vårt med flere nye varianter. Torsdag 21. oktober får vi besøk av Norske Trevarer og Ole Rosen-Lystrup, programleder og håndverker i Eventyrlig Oppussing, som skal fronte snekkeryrket. 

På platesiden retter vi fokus på to av våre viktigste plater: Weatherguard og Easyboard, som har en klar nytteverdi hos brukeren. Felles for disse platene er deres formater og egenskaper, som bidrar til å spare mye tid og sikrer en mer effektiv bygge- og monteringsprosess. 

Fritzøe Engros leverer nå et fullverdig terrassekonsept for hele Norge og skal på Bygg Reis Deg vise frem våre Accoya, Fiberon, Megawood, Termotre og Bambus terrassegulv.

Under årets Bygg Reis Deg skal vi også vise frem vår nye og spennende merkevare innen interiør og design: Level by Fritzøe Engros. Her skal vi vise frem våre Level benkeplater og bambus spiletapet.

I år har vi med oss våre smarte visningsmoduler som tar i bruk RFID-teknologi for å visualisere produkter og tilhørende produktinformasjon på en intuitiv og presis måte. Her kan du enkelt scanne en av våre vareprøver og få den informasjonen du trenger vist på skjermen.
 
På standen møter du selvfølgelig våre engasjerte og kunnskapsrike ansatte som står klare til å ta deg imot. 

Klikk her for å lese mer om årets deltagelse i Fritzøe magasinet

Last ned gratisbillett her og besøk oss på stand C02-30. 
Vi gleder oss til å se deg der!

Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende våre produkter eller ønsker å komme i kontakt med noen av selgerne våre er du velkommen til å sende oss en e-post.