FORMICA 
Laminat

Fritzøe Engros samarbeider tett med Formica Group og har mange års erfaring med å bistå våre kunder i valg av materiale og utførelse. Finner du ikke det du leter etter i vårt sortiment fra Formica, kan det bestilles.

Har du spørsmål om fasadeplater eller compact laminat kan du ta kontakt med innkjøpsansvarlig Ole Kristian Sandes på direktenummer 97531266. 

javascript:void(0)         

Laminat (HPL)

Laminat eller HPL (High Pressure Laminate) består av flere lag kraftpapir som impregneres med en melamin væske, og komprimeres under høyt trykk og høy varme. Laminatets overflatesjikt er prydet med dekorpapir i ulik design og struktur papir, som gir den naturlige følelsen av tre og stein. Fritzøe Engros tilbyr et bredt utvalg laminater fra Formica Group i ulike formater, tykkelser, dekorer og overflater. 

Platene brukes innendørs der det stilles strenge krav til design, slitestyrke, fuktresistens og enkel rengjøring. Formica laminat har en vanntett overflate og fås i tykkelser fra 0,6 mm til til 1,3 mm, hvor 0,7 mm er standard.

 

Laminat Compact

Compact Laminat brukes av bygg- og innredningsbransjen der det stilles krav til flatene med hensyn til design, slitestyrke, fuktresistens og enkel rengjøring. Platene er meget slitesterke og har en vanntett overflate.
Laminat Compact egner seg spesielt godt for våtrom som dusjrom, garderober og lignende. Finnes i tykkelser fra 4-20 mm.


Vivix+ eksteriør

Vivix+ fasadeplater fra Formica Group er solide, lette og kompakte fasadeplater med en dekorativ overflate. Platene er vær- og UV-bestandige. Vivix+ fasadeplater er lette å bearbeide og kan kappes i en rekke former og dimensjoner for å uttrykke et hvilket som helst design konsept.