EN NY OG SPENNENDE MERKEVARE

Level by Frtizøe Engros er vår nye og spennende merkevare innen interiør og design. Konseptet består i dag av benkeplater og spiletapet av bambus.


Level benkeplater består av et tidsriktig sortiment i heltre, laminat og Fenix laminat. Med god funksjonalitet og flott design byr benkeplatene våre på de kvalitetene du ønsker og forventer av en benkeplate. 


Flexbamboo er en lekker spiletapet av bambus og leveres i 3 lamellbredder: 7 mm, 15 mm og 50 mm. Flexbamboo leveres på rull og fås i både ubehandlet Caramel og Natur. 

 

Lev vel med våre lekre benkeplater

Vi samarbeider tett med Europas ledende produsenter av benkeplater og følger tett med produksjonsprosessen, kvalitet, trender og råvarekontroll, slik at du som sluttbruker nettopp får den benkeplaten som passer dine behov og ønsker, i tillegg til at den har de kvalitetene du kan forvente av en benkeplate. 

Heltre

Level benkeplater i heltre er tilpasset alle underskap og er et slitesterkt og godt alternativ. Med sitt massive og lekre utseende vil få et estetisk flott uttrykk på kjøkkenet ditt. Benkeplatene leveres med en avrundet kant på en langside og skaprkantet på øvrige sider. Benkeplatene er grunnoljet.

Oljet eik

Ask

Oljet valnøtt


Laminat

Uavhengig om du foretrekker et moderne eller et tradisjonelt preg på ditt kjøkken har vi en benkeplate for deg. Laminat er også et slitesterkt og robust materiale, likevel anbefaler vi å ikke sette varme gryter eller lignende direkte på benkeplaten uten gryteunderlag. Våre laminat benkeplater har antibakterielle egenskaper som bidrar til en mer hygienisk overflate, i tillegg er undersiden belagt med en beskyttende sperre som hindrer fukt fra oppvaskmaskiner.

Hvit kalket 

Svart skifer stein

Klassisk hvit marmor 


Fenix laminat

Våre benkeplater i Fenix laminat er tilpasset de fleste ferdigbygde underskap i markedet. Benkeplaten har en delikat, supermatt overflate som er myk å berøre, i tillegg til at benkeplatene har antibakterielle egenskaper som bidrar til en mer hygienisk overflate. De spesielle egenskapene gjør at fingermerker ikke syns på overflaten. Dersom man skulle være uheldig kan vi berolige deg med at bruksmerker og riper lett lar seg repares. 

Fenix London grå

Fenix Titanium

Fenix svart


FLEXBAMBOO SPILETAPET


Flexbamboo er en lekker spiletapet av bambus og leveres i 3 lamellbredder: 7 mm, 15 mm og 50 mm. Flexbamboo leveres på rull og fås i både ubehandlet Caramel og Natur.  Som navnet tilsier et dette et fleksibelt produkt, som kan anvendes til spennende design med både buer og kurver. Flexbamboo har mange bruksmuligheter og passer spesielt fint som både dekor- og kontrastvegg. 

 

Natur

Caramel

Caremel Ubehandlet

PRODUKTINFORMASJON

• Robust
• Meget hurtigvoksende, kan felles etter 5 år
• Ekstremt fornybar ressurs
• Bambus har et estetisk tiltalende utseende med tidløst mønster og anvendelige naturfarger
• Bambus er et slitesterk materiale og 3 ganger hardere enn eik