Hopp til hovedinnhold

Nyheter

Har tatt Norge med storm

De værbestandige kryssfinérplatene WeatherGuard har siden 2012 blitt lagt på mer enn 20 000 hus- og hyttetak i Norge. Dette tilsvarer mer enn 2,5 millioner kvadratmeter!

Les mer

Blir kvalifisert BREEAM-rådgiver

Nyhetsbrev november 2017: –Andelen BREEAM-prosjekter øker, og kravet til kunnskap på dette området har gjort at vi ønsker opplæring i BREEAM-NOR for å være en rådgiver i design- og utviklingsprosesser av byggverk, forklarer teknisk sjef Jarle Anholt i Fritzøe Engros.

Les mer

Fokuserte på fremtidens byggebransje

Under Bygg Reis Deg 2017 holdt Fritzøe Engros AS en egen teknisk stand, der man besvarte spørsmål omkring utfordrende problemstillinger i forhold til sertifisering, dokumentasjon og miljømerking.

Les mer

Eksperimenterer med fremtidens teknologier

Pressemelding 16.10.2017: De siste få årene har en moderniseringsvind blåst gjennom byggevarehandelen i Norge, med økende interesse for BIM, gode reklamebilder og filmmateriale.

Les mer

Tananger Losstasjon vant prestisjepris

Tananger Losstasjon utenfor Stavanger er kåret til vinnerbidraget i konkurransen mellom beste kombinasjonsprosjekt Accoya/Tricoya i konkurransen «Accoya Awards 2017». Losstasjonen ligger værhardt til, og huser 15 loser mellom oppdrag i Nordsjøen og langs kysten av Rogaland.

Les mer

Gratis inngang til Bygg Reis Deg 2017

Velkommen til Bygg Reis Deg 2017! Her finner du gratis inngangskode til Fritzøe Engros' kunder.

Les mer