NYHET: MEGAWOOD DELTA

Nyheten DELTA er et spennende tilskudd i Megawood® familien og er det første terrasseproduktet som inneholder naturlig trefiber i kombinasjon med gjenvunnet materiale fra vindmøllerotorblader.

Kasserte rotorblader har i flere år vært ansett som en miljøutfordring etter utskifting. Nå blir disse ivaretatt og omgjort til en ingrediens i nye flotte terrassegulv slik at du kan gå på terrassen din vel vitende om at deler av innholdet tidligere har skapt energi, glede og lys til store deler av Europa.  
 
Den unike vanndrenerende overflatestrukturen muliggjør også installasjon uten helling. Vann som samler seg søker naturlig til kantene. Dette betyr at terrassen forblir nesten fri for vannrester, selv uten en skråning. DELTA terrassegulv kommer i ulike farger og har allsidige bruksområder. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

 

Megawood Delta
Ved å klikke på 'Godta alle' samtykker du med at vi kan samle inn informasjon om din bruk av nettsiden, til formål som feks.: funksjonalitetsforbedringer, statistikk og markedsføring.