Hopp til hovedinnhold

Fokuserte på fremtidens byggebransje

Under Bygg Reis Deg 2017 holdt Fritzøe Engros AS en egen teknisk stand, der man besvarte spørsmål omkring utfordrende problemstillinger i forhold til sertifisering, dokumentasjon og miljømerking.

Teknisk avdeling i Fritzøe Engros pratet med en rekke arkitekter, byggmestere, håndverkere og andre som hadde spørsmål omkring fremtidens miljøbygg, sertifiseringsordninger og miljømerkinger.

Teknisk sjef Jarle Anholt.–Det er viktig med mange kontaktledd. Under Bygg Reis Deg pratet vi med mange som støter på ulike tekniske utfordringer i det daglige, men som ikke nødvendigvis tar saken videre. Det er veldig mange i byggebransjen som ikke vet helt hva BREEAM er, men som samtidig ser det komme. Det er óg mange i byggevarehandelen som har spørsmål omkring spesielt FSC og PEFC, forklarer teknisk sjef Jarle Anholt (bildet) i Fritzøe Engros AS.

–Bransjefolk blir fort bekymret for ting som man blir pålagt, og ting som man ikke direkte kan se og ta på. BREEAM og de ulike sertifiseringsordningene kan fremstå komplekse, men det er de egentlig ikke. Det handler rett og slett om at kloke hoder gjør sitt for å legge til rette for fremtidens byggebransje; en byggebransje som ivaretar miljøet og etikken på en helt annen måte enn det som har vært kotyme. Fremtiden blir rett og slett mer bærekraftig gjennom disse ordningene, og det er dét vi har kommunisert.

 

Fritzøe Engros' stand under Bygg Reis Deg 2017.