Hopp til hovedinnhold

Fritzøe Engros AS innleder samarbeid med Corian®

Pressemelding 20.12.2017: Fritzøe Engros AS har inngått avtale med DuPont™Corian® om salg og distribusjon av Corian®-produkter i Norge.

DuPont™Corian® er verdens ledende produsent av komposittmateriale til benkeplater og innredninger, og er også den absolutte markedsleder i Norge.


Salgsdirektør industri Ole Schei HansenCorian® har et av bransjens største utvalg av dekorer og løsninger, og ligger i forkant når det gjelder produktutvikling.

—Vi er veldig fornøyde med denne avtalen og de muligheter som ligger i dette. Corian® er et anerkjent merkenavn og disse produktene er meget spennende og vil passe godt inn i vår totale produktportefølje, sier salgsdirektør industri Ole Schei Hansen i Fritzøe Engros (bildet).


—DuPont™Corian®  er glade over å ha inngått avtale med Fritzøe Engros som ny distributør i det norske markedet. Vi ser med spenning frem mot et langt og utviklende samarbeid der vi sammen kommer til å nå ut til et enda større marked, og der Corian® kommer til å forsterke sin posisjon i det norske markedet, sier country manager Jenny Henricsson i DuPont™ Sverige AB.

 

Avtalen trår i kraft 1. februar 2018.

 

For ytterligere informasjon:

Ole Schei Hansen, salgsdirektør industri:  909 100 39

Jo Andre Herje, avdelingsleder Åndalsnes: 488 92 068

Jenny Henricsson, Country Manager DuPont: +46 739 251048

Tobias Mehlsam, Area Manager DACH/Nordic: +49 1609 7200 586