Gjennomgående lekkert med kledning av Termotre fra Fritzøe Engros

På denne flotte eneboligen i Stavern har eierne valgt kledning av Termotre fra Fritzøe Engros. Kledning av Termotre fra Fritzøe Engros er svanemerket og fremstilt fra sertifisert, nordisk furu og forbedret gjennom en varmebehandlingsprosess. Sammenlignet med ubehandlet trevirke er Termotre langt mer formstabilt, gir mindre sprekkdannelse og mindre flis.

- Ønsket å beholde mye av arkitekturen

Da eierne skulle renovere ville de ivareta husets uttrykk og beholde mye av den eksisterende arkitekturen. Husets byggestil ligner et tradisjonelt funkishus og med ny kledning av Termotre har huset nå fått et mer moderne preg. Rundt boligen har paret fått installert både en terrasse og trappeoppgang i Termotre, som bidrar til et mer helhetlig og estetisk flott uttrykk.

Litt regn sjenerer på ingen måte den flotte kledningen av Termotre.

Innendørs er det brukt kryssfinerplater av finert eik både i gang og langs veggen som strekker seg inn til stuen. Spilene er ivaretatt fra husets byggetid og trappen, som i dag fungerer som boligens smykke, er designet med trappetrinn i eik og betong, innrammet med glassrekkverk. I underetasjen finner vi de samme kryssfinerplatene i eik i husets eget vin- og oppholdsrom. 

javascript:void(0)   

Tekniske egenskaper

Lang holdbarhet (Holdbarhetsklasse 2)
Dimensjonstabilt
Motstandsdyktig mot råte
Giftfritt naturprodukt
Kan leveres i de fleste standard kledningsprofiler og dimensjoenr

Finn forhandler

Fritzøe Engros fører flere varianter av holdbare kledningstyper som gir lang levetid og redusert vedlikehold.  Se våre varianter og finn forhandler her.