Fritzøe med besøksrekord på Bygg Reis Deg 2021

Fritzøe Engros opplever stor interesse under årets Bygg Reis Deg messe og vi har aldri hatt så mange besøkende på en dag, som det vi opplevde torsdag 21. oktober. Vi setter stor pris på engasjementet rundt vår viktigste råvare og våre produkter.

— Kategorisjef plater og prosjekt, Lars Andersen, var i dag på Bygg Reis Deg sin tv-kanal og snakket om trender innenfor plater sammen med Bergene Holm og Moelven.

Lars trakk frem i samtalen at bl.a. eikeplater med struktur, hvor man tydelig ser det naturlige i overflaten, er i vinden. Det at det i større grad fokuseres på naturlig treverk i populære tv-programmer, som Eventyrlig Oppussing, bidrar til en økt etterspørsel, også fra privatpersoner.

Besøk av Drivved Ole og Norske Trevarer

— På standen i dag var vi så heldige og få besøk av våre samarbeidspartnere Norske Trevarer og Drivved Ole. Sammen hadde vi fokus på rekruttering til trevarebransjen. Historie er en viktig del av Fritzøe Engros og derfor var det flott at Ole hadde med seg små biter av eik fra 5440 år f.Kr. som ble delt ut i løpet av dagen.

 

Sammen med Drivved Ole har vi i dag hatt en konkurranse på vår Instagram konto der vi har trukket vinneren av et nydelig stuebord til en verdi av 15 000,-.

Har du enda ikke besøkt oss? Vi er på Bygg Reis Deg til og med lørdag