Bambus terrassebord

bilde av bambus terrasse

Bambus terrassegulv

Terrasse i bambus er et eksotisk og spennende alternativ til tradisjonelle terrassegulv i tre. Terrassebordene er laget av bambusfibere som er varmebehandlet og presset under høyt trykk.

Hvorfor bambus?

Bambus er en fornybar ressurs som vokser raskt og kan felles etter bare 5 år. Dette materialet er opp til 3 ganger hardere enn eik, ekstremt formstabilt, og har en naturlig brannklasse.

Terrassebordene har et estetisk tiltalende utseende helt uten kvist. Bambus terrassegulv gråner naturlig over tid, og vil etter ca. 18 måneder få en naturlig grånet overflate.

bambus terrassegulv nærbilde

Slik monterer du en terrasse i bambus

Ole Rosén-Lystrup viser hvordan du monterer en bambus terrasse fra Fritzøe Engros. Få gode tips til planlegging og montering i videoen under.

Slik vedlikeholder du en terrasse i bambus

Vedlikehold av bambus terrassegulv er viktig for å sikre at den holder seg flott i mange år. Vi anbefaler at du oljer terrassen etter montering og vedlikeholder overflaten årlig. Husk å voks alle kuttflater ved montering.

For årlig vedlikehold, rens og vask terrassen før du påfører olje. Vi anbefaler et vanntynnet oljeprodukt og at du vasker den med en silisiumkarbid kost. Følger du disse rådene vil du kunne nyte din bambus terrasse i mange år fremover.

rillet bambus terrassebord