Kledning & spiler i Accoya

Uovertruffen råtemotstand

Accoya trevirke

Accoya har egenskaper som er unike for tradisjonelt trevirke. Accoya er ekstremt formstabil og har minimal bevegelse som forhindrer sprekkdannelse,vridning og kuving. Med Accoya trevirke kan du derfor produsere alt fra ytterdører til utemøbler eller større konstruksjoner. Prikken over i-en i Accoya er den uovertrufne råtemotstanden, som gjør Accoya spesielt godt egnet for det norske klimaet.

Accoya selges med fabrikkgaranti på hele 50 års råtegaranti over vann/jord og 25 år nedsenket i ferskvann eller jord. 

 

50 års råtegaranti

50 års råtegaranti ved bruk over jord/ferskvann og 25 år nedsenket, gjør Accoya til et unikt trevirke. TRADAs testing har vist at Accoya har en forventet levetid på hele 70 år.

Miljøvennlig

Accoya er miljøvennlig fremstilt og 100% fri for miljøgifter. Accoya innehar en rekke miljømeringer og sertifiseringer, deriblant Svanen, FSC og PEFC.

Egnet til maling

Accoya-trevirkets høye formstabilitet gjør det spesielt godt egnet til overflatebehandling.

Forskningsbasert

Accoya er et resultat mer enn 80 års forskning. Accoya har blitt brukt som referansemodell i en rekke tretekniske studier.

Accoya kledning

Accoya kledning har overlegne egenskaper ift. stabilitet og varighet sammenlignet med vanlig trevirke. Produksjonsprosessen gir mer enn 75% reduksjon i treets bevegelser. Dette gjør blant annet at overflatebehandling varer lengre på Accoya, det fører til mindre oppsprekking og trevirket varer lengre. Accoya kledning kan leveres i alle standard kledningsprofiler.

Accoya spiler og lekter

Accoya lekter og spiler byr på suveren råtemotstand, holdbarhet og formstabilitet. Dette gjør Accoya spesielt godt egnet til bruk utendørs. Accoya er modifisert trevirke av Radiata-furu. Accoya har overlegne egenskaper i forhold til stabilitet og varighet sammenlignet med annet naturlig trevirke, og produksjonsprosessen til Accoya gir over 75% reduksjon i treets bevegelser.

Referanseprosjekter

Enebolig i Stavanger

Spiler i Accoya

Hytte i Søgne

Kledning og terrasse i Accoya

Sola Arena

Spiler i Accoya