Norges ledende leverandør

av trebaserte plateprodukter, gulv og kvalitetsterrasse.

Få inspirasjon til å bruke våre produkter til ditt neste prosjekt. Få gode tips og råd til montering, vedlikehold og mye mer!

Fritzøe Engros selger ikke direkte til privatpersoner, men gjennom byggevarehandelen.

Fritzøe Engros terrasse

Fritzøe Engros fører et bredt sortiment av terrassebord i flere kvaliteter, dimensjoner, lengder og farger. Enkelte terrasser krever årlig vedlikehold, mens andre er mer vedlikeholdsvennlige. Uansett hvilken du velger, bør terrassen vaskes årlig. 

I vårt sortiment finner du terrassebord i heltre, kompositt og bambus. Våre terrassegulv fås bestilt i alle byggevarehus over hele landet.

Kledning

Termotre

Les mer om kledning i Termotre

Accoya

Les mer om kledning i Accoya her.

Seder

Les mer om kledning i Seder

Bambus

Les mer om kledning i bambus

Gjør den store forskjellen for kjøkkenet ditt med

Level Benkeplater

Bygningskryssfiner for alle!

Til stor glede for folk flest har det endelig kommet en liten, lett hendig og sterk bygningskryssfinerplate som kan brukes til det meste.

Spilevegg på 1 2 3

Å montere «spilevegg» har aldri vært enklere. Med spiletapet av bambus kan du raskt og enkelt skape varme, kontraster og ikke minst dybde i et hvilket som helst rom.

Monteringsvideoer - slik gjør du det!

Aktuelt

Innredning med Moso bambus

inspirasjon

Innredning med Moso bambus

Da Elin og Steinar Andersen skulle totalrenovere boligen sin fra 1987 fikk bambus en sentral rolle i boligens nye indre. Resultatet er naturlig vakkert.

Gjennomgående lekkert med kledning i Termotre

inspirasjon

Gjennomgående lekkert med kledning i Termotre

På denne flotte eneboligen i Stavern har eierne valgt kledning av Termotre fra Fritzøe Engros. Kledning av Termotre fra Fritzøe Engros er svanemerket og fremstilt fra sertifisert, nordisk furu og forbedret gjennom en varmebehandlingsprosess.