Få inspirasjon til å bruke våre produkter til ditt neste prosjekt. Få gode tips og råd til montering, vedlikehold og mye mer. Vi leverer ikke direkte til privatpersoner, men gjennom byggevarehandelen.

Våre produkter

Terrassegulv

Terrassegulv

Heltregulv

Benkeplater

Bygningskryssfiner for alle!

Bygningskryssfiner er ikke lenger forbeholdt proffene. Til stor glede for folk flest har det kommet en liten, lett hendig og sterk bygningskryssfinerplate som kan brukes til det meste. FastBoard er en unik plate for deg som vil at ting skal gå raskt, samtidig som sluttresultatet blir perfekt.

Spilevegg på 1 2 3

Å montere «spilevegg» har aldri vært enklere. Med spiletapet av bambus kan du raskt og enkelt skape varme, kontraster og ikke minst dybde i et hvilket som helst rom.

Monteringsvideoer - slik gjør du det!

Aktuelt

Innredning med Moso bambus

inspirasjon

Innredning med Moso bambus

Da Elin og Steinar Andersen skulle totalrenovere boligen sin fra 1987 fikk bambus en sentral rolle i boligens nye indre. Resultatet er naturlig vakkert.

Gjennomgående lekkert med kledning i Termotre

inspirasjon

Gjennomgående lekkert med kledning i Termotre

På denne flotte eneboligen i Stavern har eierne valgt kledning av Termotre fra Fritzøe Engros. Kledning av Termotre fra Fritzøe Engros er svanemerket og fremstilt fra sertifisert, nordisk furu og forbedret gjennom en varmebehandlingsprosess.

Treet ga hytta en ekstra dimensjon
16.03.2019

inspirasjon

Treet ga hytta en ekstra dimensjon

Da tidligere Fritzøe Engros-direktør Oddbjørn Hagen skulle bygge ny hytte satte det langt inne å kombinere sink, gips og murpuss med tre. Men han hadde bestemt seg; arkitekten skulle få slippe til.

Bygde trehytte av FastBoard

Bygde trehytte av FastBoard

Trygve (9) og Erling (7) fra Stavern har bygget sitt eget lille krypinn flere meter over bakken. Her tilbringer guttene glade dager mens foreldrene snekrer på sin egen hytte.

Komplett med Moso bambus terrasse

inspirasjon

Komplett med Moso bambus terrasse

Da ekteparet Bull-Storli fra Nøtterøy skulle investere i en ny terrasse ble ingenting overlatt til tilfeldighetene. Ekteparet ønsket seg noe unikt og valget falt etter hvert på en Moso bambus terrasse fra Fritzøe Engros.