Få inspirasjon til å bruke våre produkter til ditt neste prosjekt. Her finner du gode tips og råd til montering, vedlikehold og mye mer. Vår produkter finnes i byggevarehus over hele landet!

Våre produkter

Terrassegulv

Terrassegulv

Heltregulv

Benkeplater

Bygningskryssfiner for alle!

Bygningskryssfiner er ikke lenger forbeholdt proffene. Til stor glede for folk flest har det kommet en liten, lett hendig og sterk bygningskryssfinerplate som kan brukes til det meste. FastBoard er en unik plate for deg som vil at ting skal gå raskt, samtidig som sluttresultatet blir perfekt.

Spilevegg på 1 2 3

Å montere «spilevegg» har aldri vært enklere. Med spiletapet av bambus kan du raskt og enkelt skape varme, kontraster og ikke minst dybde i et hvilket som helst rom.

Monteringsvideoer - slik gjør du det!

Aktuelt

Fiberon er terrassen for livsnytere

Fiberon er terrassen for livsnytere

Fiberon er den ultimate løsningen for deg som ønsker et vedlikeholdsvennlig og slitesterkt terrassegulv. Med en unik kombinasjon av holdbarhet og estetikk, er Fiberon det ultimate valget for alle som setter pris på det gode livet utendørs.

Terrassegulv kompromissløs kompositt

Terrassegulv kompromissløs kompositt

De siste årene har vi sett en stadig økende etterspørsel etter terrassegulv med lite vedlikeholdsbehov. Folk ønsker å slappe av, nyte sola, familien og ei god bok fremfor å bruke timesvis hver sesong på oljing, beis, utbedringer eller flis i føttene. Her kommer Megawood til sin fulle rett!

Tre gode grunner til å velge termofuru

Tre gode grunner til å velge termofuru

Terrassegulv i termofuru er et populært alternativ til impregnert trevirke. Lurer du på om termofuru er riktig materiale for deg? Her får du 3 gode grunner til å investere i en termofuru terrasse!

Gjennomfarget Accoya Color

Gjennomfarget Accoya Color

Accoya Color er det ultimate valget for deg som verdsetter høy kvalitet, lang levetid og minimalt behov for vedlikehold. Dette førsteklasses terrasseproduktet er kjent for sin uovertrufne råtemotstand, eksepsjonelle holdbarhet og formstabilitet.

Innredning med Moso bambus

inspirasjon

Innredning med Moso bambus

Da Elin og Steinar Andersen skulle totalrenovere boligen sin fra 1987 fikk bambus en sentral rolle i boligens nye indre. Resultatet er naturlig vakkert.

Gjennomgående lekkert med kledning i Termotre

inspirasjon

Gjennomgående lekkert med kledning i Termotre

På denne flotte eneboligen i Stavern har eierne valgt kledning av Termotre fra Fritzøe Engros. Kledning av Termotre fra Fritzøe Engros er svanemerket og fremstilt fra sertifisert, nordisk furu og forbedret gjennom en varmebehandlingsprosess.

Treet ga hytta en ekstra dimensjon
16.03.2019

inspirasjon

Treet ga hytta en ekstra dimensjon

Da tidligere Fritzøe Engros-direktør Oddbjørn Hagen skulle bygge ny hytte satte det langt inne å kombinere sink, gips og murpuss med tre. Men han hadde bestemt seg; arkitekten skulle få slippe til.

Bygde trehytte av FastBoard

Bygde trehytte av FastBoard

Trygve (9) og Erling (7) fra Stavern har bygget sitt eget lille krypinn flere meter over bakken. Her tilbringer guttene glade dager mens foreldrene snekrer på sin egen hytte.