Dalafloda heltregulv

Massiv nytelse for føtter og øyne

Dalafloda gulv

Et massivt tregulv er en nytelse både for føttene og øynene.

Mønsteret, fargene og den varme følelsen gjør dette gulvet til et naturlig valg for deg som verdsetter kvalitet. Vi tilbyr eksklusive tregulv som tåler å synes, både i dag og i fremtiden.

Heltregulv i furu, fra Eventyrlig Oppussing. Foto: Ragnar Hartvig

Furu

Furu er den mest brukte tresorten i skandinaviske gulv og har en naturlig skjønnhet og levende overflate. Våre massive tregulv er behagelige både for føttene og øynene og passer like godt i tradisjonelle som i moderne miljøer.

Softpine

DalaFloda softpine har en sletthøvlet overflate, og leveres behandlet med OSMO harvoksoljer i mange ulike farger som gir en unik utseende.

Hardpine

DalaFloda hardpine har en strukturbørstet overflate, og leveres behandlet med OSMO harvoksoljer i mange ulike farger som gir en unik utseende.

Eik

Et massivt eikegulv gir en fullkommen balanse mellom det rustikke og det elegante. Det passer perfekt til rom man ønsker å fremheve. Det vakre eikemønsteret kommer til sin rette både i herregårder og i moderne hjem.

DalaFloda eikegulv har en strukturbørstet overflate, og leveres behandlet med OSMO harvoksoljer i mange ulike farger som gir en unik utseende.

Kvalitetssorteringen er som følger:
Baron = Premium
Noblesse = Natur
Artist = Rustikk

 

Ask

Av det harde og vakre asketreet lager vi de mest eksklusive gulvene du kan tenke deg. Med et gulv av asketre får du ren luksus under føttene. Stil og kvalitet i en sterk og utrykksfull harmoni.

DalaFloda gulv i ask har en strukturbørstet overflate, og leveres behandlet med OSMO harvoksoljer i mange ulike farger som gir en unik utseende.

Kvalitetssorteringen er som følger:
Baron = Premium
Noblesse = Natur
Artist = Rustikk

Ved å klikke på 'Godta alle' samtykker du med at vi kan samle inn informasjon om din bruk av nettsiden, til formål som feks.: funksjonalitetsforbedringer, statistikk og markedsføring.