Dalafloda heltregulv

Mønsteret, fargene og den varme følelsen gjør heltregulv til et naturlig valg for deg som verdsetter kvalitet. Gjennom Dalaflodas rikholdige sortiment tilbyr vi eksklusive heltregulv som tåler å synes - både i dag og i fremtiden. Foto: Ragnar Hartvig.

Furu

Furu er den mest brukte tresorten i skandinaviske gulv og har en naturlig skjønnhet og levende overflate. Våre massive tregulv er behagelige både for føttene og øynene og passer like godt i tradisjonelle som i moderne miljøer.

DalaFloda softpine har en sletthøvlet overflate, og leveres behandlet med OSMO harvoksoljer i mange ulike farger som gir en unik utseende.

DalaFloda hardpine har en strukturbørstet overflate, og leveres behandlet med OSMO harvoksoljer i mange ulike farger som gir en unik utseende. Foto: Ragnar Hartvig.

Eik

Et massivt eikegulv gir en fullkommen balanse mellom det rustikke og det elegante. Det passer perfekt til rom man ønsker å fremheve. Det vakre eikemønsteret kommer til sin rett både i herregårder og i moderne hjem.

DalaFloda eikegulv har en strukturbørstet overflate, og leveres behandlet med OSMO harvoksoljer i mange ulike farger som gir en unik utseende.
Kvalitetssorteringen er som følger: Baron = Premium Noblesse = Natur Artist = Rustikk

Ask

Av det harde og vakre asketreet lager vi de mest eksklusive gulvene du kan tenke deg. Med et gulv av asketre får du ren luksus under føttene. Stil og kvalitet i en sterk og utrykksfull harmoni.

 

DalaFloda gulv i ask har en strukturbørstet overflate, og leveres behandlet med OSMO harvoksoljer i mange ulike farger som gir en unik utseende.
Kvalitetssorteringen er som følger: Baron = Premium Noblesse = Natur Artist = Rustikk