Derfor har EasyBoard og WeatherGuard
gjort jobben enklere for snekkere de siste årene

Weatherguard fra Fritzøe Engros er den originale konstruksjonsfineren, som de siste årene har hjulpet Jakob i Byggmester Trulsen AS med å bedre effektivitet på konstruksjon av tak.
- Den er lett, sterk og fungerer perfekt for Norske forhold, sier Jakob.

Jakob som har jobbet med utallige prosjekter peker på flere egenskaper der Weatherguard har vært med på å bedre arbeidsflyten.

— Det er tidsbesparende og sparer kroppen siden den er så lett å bære. Videre så trenger vi heller ikke å dekke den til for vær og vind. Det gjør at regnestykket og prosessen blir bra for både oss og kunden, sier han.

Weatherguard er for mange også kjent som relativt lettvint å jobbe med og pekes på som lærlingens beste venn. I tillegg til brukervennlige egenskaper er også Weatherguard testet ut som markedets sterkeste konstruksjonsfiner. 

Videre har Jakob og Byggmester Trulsen lagt sin elsk på Easyboard. Easyboard, som også leveres av Fritzøe Engros og som er en lett og sterk konstruksjonsfiner.

Jakob trekker frem en rekke bruksområder der han og resten av gjengen i Byggmester Trulsen bruker Easyboard.

— Easyboard bruker vi mye i for eksempel baderoms vegger, bak gips og generelle vegger i boder og garasjer. Det fine med Easyboard er at den egentlig kan brukes over alt og har minimalt med svinn. Ikke trenger man å tenke på hvor stenderne er heller, legger han til.

De siste årene har Jakob opplevd at effektiviteten på prosjekter har gått betydelig opp ved bruk av Easyboard. Her trekker han frem at den er enkel å montere, not og fjær på alle fire sider og er i tillegg sterk og formstabil.

—Jobben blir utvilsomt enklere når produkter som Weatherguard og Easyboard hjelper oss fremover, avslutter Jakob.