Derfor valgte Ben Adams og familien Fiberon terrasse på hytta

I de naturskjønne omgivelsene i Tuddal, nær Gaustatoppen i Telemark, har Ben Adams, kjent fra duoen Subwoolfer og boybandet A1, og hans kone Sara, funnet sitt absolutte fristed. Fiberon terrassen fra Fritzøe Engros har satt sin signatur på uteområdet.

Ben var kjent med terrassegulv i kompositt fra tidligere, men valgte Fiberon utelukkende på grunn av kvalitet og utseende.

- Da jeg bodde i London skiftet jeg ut en gammel tre-terrasse med kompositt, og elsket hvor enkelt det var å opprettholde det. Det holdt seg like pent år etter år, så da ønsket jeg å finne noe tilsvarende her i Norge. Jeg fant etter hvert ut at Fiberon hadde det beste utvalget når det gjaldt farger, struktur og kvalitet, så da bestemte jeg meg for at det var merket jeg skulle gå for. Fargen ser dessuten perfekt ut med de grå hytteveggene, sier han.

Stedet der skuldre og tempo senkes

Terrassen er mer enn bare en tilleggskonstruksjon; den er integrert i hytteopplevelsen. Fiberon terrasse skaper den perfekte rammen for avslapning og sosialt samvær. Her kan familien hengi seg til utelivet, uten alt bryet med vedlikehold.

- For oss er avslapning kritisk. Her kan vi lade batteriene før neste omgang med reising. Da er det fantastisk å kunne bruke tiden min til å faktisk slappe av og ikke måtte ta hånd om vedlikeholdsarbeid. Terrassen tar vare på seg selv, sier han fornøyd.

En investering i fritid

Fritzøe Engros fører eksklusive Fiberon terrassebord av høy kvalitet. På denne terrassen er det lagt Sanctuary Earl Grey, montert av Lende Hytter. Den dype, rustikke strukturen gir en naturtro overflate og skaper et vakkert spill i hvert terrassebord.

- For meg har terrassen blitt like viktig som interiøret. Vi har skapt ulike soner med overbygg slik at vi kan nyte terrassen i all slags vær. Dessuten er det jo fantastisk at terrassegulvet holder seg like fint uavhengig av årstid eller fjellværforhold. Været svinger ganske kraftig mye her oppe, ler han.

 

Oppdag utvalget av Fiberon terrasse

Oppgrader din egen hytteopplevelse med Fiberon fra Frtizøe Engros, og nyt luksusen av en vedlikeholdsvennlig terrasse året rundt.