EASYBoard fortsetter å ta markedsandeler

EASYBoard gjorde et vanvittig raskt inntog i markedet etter lanseringen høsten 2017, og så langt i 2020 er volumet doblet mot rekordåret 2019.
—Vi har nå mer enn 300 faste kunder over hele Norge på EASYBoard, sier salgsdirektør Tom Skaara i Fritzøe Engros.

Han sier at etterspørselen er sterkt økende fra måned til måned. Stadig nye kunder kommer til, og eksisterende kunder øker sine volum mot tidligere år.

—I vår bransje tar det lang tid å etablere nye produkter i markedet.  Med EASYBoard er vi langt utenfor normalen - på en positiv måte.  Flere og flere oppdager fordelene med produktet og tar det i bruk, forklarer salgsdirektør Tom Skaara. 

 

—Et kjekt format med riktige godkjenninger

EASYBoard har det spesielle platemålet 2415x300mm, og fins i 12, 15 og 18mm tykkelse. EASYBoard er en konstruksjonskryssfiner av gran, og innehar dokumentasjon som tilfredsstiller TEK10-kravene og BVN-blad 32.110 (bindingsverk i våtrom).

—Det at EASYBoard kan gå rett inn i BREEAM-bygg med all nødvendig dokumentasjon og at platemålet gir utførende et hendig, effektivt og solid produkt, har bidratt mye til suksessen så langt, sier han og legger til: Det er også ei plate som generelt kan inngå i alle typer prosjekt - både til nybygg og rehabilitering. 

—Svært tidsbesparende

EASYBoard har mange bruksområder. Dette har ført til at mange tømrere har sett verdien og raskt tatt produktet til seg:

—Der man tidligere har brukt rupanel eller storformat av kryssfiner eller OSB, kan man nå få denne meget bruker vennlige plata med not og fjær på alle fire sider. Det spiller ingen rolle hvilken vei EASYBoard monteres da det ikke er noen for- eller bakside.  Platene behøver derfor heller ikke skjøtes på stendere. Dette gjør at jobben går raskt unna. Plata gir også lite svinn da det som er til overs på en høyde kappes av og brukes igjen. Tid og svinn er penger for alle, sier Skaara. 

Lagerbeholdning på alle formater

Som landets største lagerførende leverandør av trebaserte plateprodukter til byggevarehandelen er også EASYBoard et produkt for omgående levering fra Fritzøe Engros. Alle tykkelser (12,15 og 18mm) ligger lagerført og dermed dekker Fritzøe Engros raskt opp behovet i markedet. 

Om produktet

EASYBoard konstruksjonskryssfiner av gran egner seg meget godt til bærende konstruksjoner i vegger og undertak. Plateformatet gjør EasyBoard svært godt egnet til bruk som plate bak gips i våtrom, bak kjøkkeninnredninger, til innfesting for trapper, bodtak og vegger og i små rom som er vanskelig å komme til med ordinære plater.

Ved å klikke på 'Godta alle' samtykker du med at vi kan samle inn informasjon om din bruk av nettsiden, til formål som feks.: funksjonalitetsforbedringer, statistikk og markedsføring.