Eventyrlig Oppussing på Orre

Endelig er Eventyrlig Oppussing tilbake! I aller første episode av sesong 8 har gjengen tatt turen Jæren for å fornye en eldre generasjonshytte.
Foto: TMM Produksjon og Ragnar Hartvig.

Jæren er et vakkert kystområde sørvest i Norge og er kjent for sine mange flotte strender. Orrestranda er den nest lengste sandstranden i Norge og nettopp her ligger familiens hytte.

Hytta får en totalforvandling, både utvendig og innvendig. Til interiøret har vi levert flotte heltregulv i furu fra Dalafloda, av typen Hardpine Pearl. Halvor og Ole kom på en morsom ide om å flette terrakotta-flisene inn i selve tregulvet. Dette ga en estetisk flott overgang fra kjøkkenet og inn mot stuen. 

Det ble også laget to flotte nattbord og et praktisk, nedtrekkbart stuebord ved hjelp av restmaterialer fra gulvleggingen. 

Tips! Kanskje sitter du selv igjen med kapp eller noen ekstra plankebiter etter ditt eget prosjekt. Ikke kast det! Overskuddsmaterialet kan nemlig brukes til både store og små prosjekter - her gjelder det bare å være kreativ.

Til Oles prosjekter har vi levert MDF-plater som er enkle å bearbeide og som gir rom for stor kreativitet og fleksibilitet. Bare se det geniale nedtrekksbordet, sittebenkene og ikke minst den lekre bokhyllen som gir en luftig og elegant atmosfære.

Fritzøe Engros AS fører et bredt sortiment MDF-plater for ulike bruksområder, deriblant gjennomfarget, finert, brannhemmende, fuktbestandig, bøybar og melaminbelagt MDF.