Fiberon er terrassen for livsnyterne

Fiberon løsningen for deg som ønsker et vedlikeholdsvennlig og slitesterkt terrassegulv. Med en unik kombinasjon av holdbarhet og estetikk, er Fiberon det ultimate valget for alle som setter pris på det gode livet utendørs.

Hva er Fiberon?

Fiberon består av hele 94% resirkulert materialer, og har en rekke fordeler sammenlignet med terrassebord i tre. Fiberon skal aldri settes inn med hverken olje eller beis, kun vaskes ved behov. I tillegg unngår man problemene med oppsprekking og fliser, som kan oppstå med tradisjonelle terrassegulv av tre.

Fiberon har PermaTech® overflate og er ekstremt motstandsdyktig på flekker, falming og solbleking. Noen varianter har en R12 antiskli overflate, noe som gjør dem godt egnet for eksempel rundt et basseng eller på en brygge. Terrassebordene skal monteres på bjelkeavstand opp til CC400 mm.

En langsiktig investering

Når du investerer i en Fiberon-terrasse, kan du bruke tiden din på de gode opplevelsene uten å bekymre deg for vedlikehold. Terrassebordene  koster litt mer der og da, men du kommer til å spare både tid og årlige utgifter til vedlikehold i mange år fremover. Du kan være helt trygg på at følelsen du får når du går ut døren og de bare føttene treffer terrassen, vil være like behagelig enten det er din første eller tiende sesong.

Fiberon kommer i tre modeller

Good Life har 30 års fargegaranti, og fås i to ulike farger. Denne variantene har en lavere vekt (frest på undersiden) og et strukturert fargespill.

Sanctuary har 40 års fargegaranti og kommer i tre roligere farger. Denne varianten er ikke frest på undersiden, og har coating på tre sider.

Symmetry leveres med hele 50 års fargegaranti. Denne varianten har coating på alle fire sider og fås i tre farger. Symmetri kan legges på begge sider.

Finnes i byggevarehus nær deg

I vårt sortiment finnes det et bredt utvalg av farger, stiler og strukturer, slik at du kan velge den varianten som passer ditt utemiljø og budsjett. Besøk ditt nærmeste byggevarehus for mer informasjon.

Prøv vår terrassekalkulator

Lurer du på hvor mange terrassebord du trenger? Prøv vår terrassekalkulator og la oss gjøre utregningen for deg. Varelisten kan du enkelt ta med til nærmeste byggevarehus.