Fritzøe Engros har levert spileplater til glasscontainerne i Hammerdalen

Level Spileplater har gjort sitt inntog i ungdomsprosjektet i Hammerdalen i Larvik. Dette spennende initiativet er en del av Larvik Kommunes ungdomssatsing og har som formål å skape et egnet miljø for unge musikere og band.

I Hammerdalen kan du gå langs elva og høre lyden av brusende vann og musikken som strømmer ut fra de to øvingscontainerne. De to glasscontainerne, som er blitt plassert langs Farriselva, skal fungere som øvingsrom på kveldstid for de musikalske talentene i området. På dagtid blir de også benyttet til møtevirksomhet av ulike grupper.

Daglig leder og Medeier av Nature Compact Living valgte å kle innsiden med spileplater fra Level by Fritzøe Engros.

Spileplatene fra Level har utmerkede akustikkegenskaper, noe som gjør dem til et naturlig valg for dette prosjektet, sier Ole Henrik Eftedal i Nature Compact Living.

Geir Hem, kategorisjef for Level interiør i Fritzøe Engros, uttrykker sin begeistring for å være en del av dette fantastiske samspillet mellom lokale aktører i Larvik. Han ser det som en flott mulighet å kunne delta som leverandør i denne ungdomssatsningen.

- Kombinerer både stil og moderne design

Spileplatene vi har levert til dette prosjektet kombinerer både stil og moderne design med svært gode akustiske egenskaper, og gjør det mer behagelig å oppholde seg i øvingsrommene.

Enkel montering og allsidige bruksområder

Spileplatene er svært enkle å skjære og tilpasse, noe som gjør dem svært praktiske å håndtere. Platene leveres med et falls- overlappsystem og monteres enkelt med lim eller skruer. Spileplatene kan anvendes både på tak og vegger, og skaper et lekkert uttrykk i et hvilket som helst rom.