Fritzøe Engros kjøper Hardstuff AS

Fritzøe Engros AS har inngått avtale om kjøp av Hardstuff AS på Nesbru. Hardstuff omsatte i 2020 for ca. 65MNOK, og er markedsledende innen kompositt terrassegulv (Fiberon). De har i tillegg en spennende portefølje bestående av både Bambus (Moso) og Abet fasadeplater. Overtakelse av selskapet vil skje 4.januar 2021.

—En god match

Administrerende direktør Espen Randsted i Fritzøe Engros AS ser frem til å tre styrket inn i fremtiden sammen med Hardstuff AS:

—Hardstuff er et spennende og veldrevet selskap, og vi har lenge vært kjent med at Hardstuff har en sterk merkevare som passer utmerket sammen med vår profil og vår utviklingsstrategi, sier Randsted.

Tidligere Adm. dir Tor-Ivar Frey i Hardstuff AS er enig og legger til:

—Jeg er trygg på at Hardstuff AS vil bli ivaretatt og videreutviklet sammen med den kunnskap og styrke som ligger i Fritzøe Engros og deres posisjon i det norske markedet.

Blir markedsledende

Med dette oppkjøpet vil Fritzøe Engros AS bli markedsledene innen terrasseprodukter med lang levetid og lite vedlikeholdsbehov.

—Vi ser et stort potensiale ved å kunne levere et komplett sortiment i ”high- end”-delen av terrassemarkedet, hvor våre felles produkter vil utfylle hverandre på en meget god måte, smiler Randsted.

—Det står stor respekt av hvordan Hardstuff har bygget opp sin posisjon innenfor dette segmentet, og det er noe vi ser frem til å være med å videreutvikle, oppsummerer Randsted.

Ta kontakt ved spørsmål:

Espen Randsted, adm. dir Fritzøe Engros AS:

911 53 828 / era@fritzoeengros.no