Foto Fritzøe Engros: fv Espen Randsted, Espen Nøkleby Rustestuen og Fredrik Frøling Pedersen.

Fritzøe Engros kjøper seg inn i Bare 3 AS

Fritzøe Engros kjøper 70% av aksjene i Bare 3 AS. Fritzøe Engros ser på markedet innenfor brannimpregnerte trebaserte produkter som spennende og sterkt voksende.

Styrker oss fremover

- «Bare 3 AS er et solid selskap som de siste årene har jobbet godt med utvikling av flere spennende produkter. Bruk av Burnblock som brannbeskyttelse kombinert med en sterk faglig kompetanse gjør at selskapet fremstår spennende og har et stort potensial. Bare 3 har fokus på miljøvennlig brannsikkert tre som passer godt til Fritzøe Engros sine tanker og strategier.» uttaler Espen Randsted

Bare 3 AS har siden oppstarten i 2019 utviklet produkter innenfor brannbeskyttelse og spesialprodukter til prosjekter. I tillegg har selskapet en tydelig profil når det kommer til miljøvennlige produkter. Bare 3 AS omsatte i 2023 for 34 millioner NOK.

Stolte

Gründerne i Bare 3 AS, Espen Nøkleby Rustestuen og Fredrik Frøling Pedersen, som fremdeles vil være på eiersiden i selskapet, peker på flere ting på hvorfor det ble Fritzøe Engros.

—De er solide. Et selskap med høy troverdighet og en solid aktør i markedet med fokus på langsiktighet. Så for oss var dette ganske enkelt og noe som føltes rett.

—Vi har en del spennende produkter innenfor brannimpregnering og miljø/bærekraft. Spesielt produktene innenfor miljø og bærekraft passer veldig godt hos Fritzøe Engros, sier Espen Rustestuen.

Fredrik peker på nøkkelfaktorer som har vært viktig i utviklingen av selskapet: —For det første er det å omgås med hyggelig folk vært viktig, og folk som har lyst til å utvikle seg selv og selskapet. Vi har siden starten hatt fokus på å ta de riktige stegene i det riktige tempoet, og det har vi lykkes med. Videre har et godt partnerskap med Burnblock og arbeidet med miljøvennlige produkter og dokumentasjon vært viktig. Det er noe som vi gleder oss stort til å utvikle i tiden fremover også.

Gründerne av Bare 3 AS: fv Espen Nøkleby Rustestuen og Fredrik Frøling Pedersen.

Fakta om oppkjøpet:

Fritzøe Engros kjøper 70% av aksjene i Bare 3 AS. Espen Nøkleby Rustestuen og Fredrik Frølig Pedersen, gründerne av Bare 3 As blir med på laget videre. Bare 3 AS kommer fortsatt til å bli drevet som et eget selskap.

Fakta Fritzøe Engros:

Fritzøe Engros As er Norges ledende leverandør av plateprodukter, terrassematerialer av høy kvalitet, interiørprodukter, og andre innsatsvarer til byggevarehandelen og til trebearbeidende industri. Med lager i Larvik og Åndalsnes leveres varer raskt over hele landet. Fritzøe Engros As hadde i 2023 en omsetning på ca 1,2 MRD NOK og 82 ansatte. Fritzøe Engros AS eies av Fritzøe Nordic og inngår i et markedsledende skandinavisk samarbeid. Denne grupperingen består av Fritzøe Engros (NO), DLH Fritzøe (DK), Krydsfinerhandelen (DK) CEOS Fritzøe AB (SE), Skivspecialisten (SE) og Ljungberg Fritzøe (SE), som til sammen omsetter for ca 3,1 MRD NOK.

Kontakt Fritzøe Engros AS

Espen Randsted CEO
Epost: era@fritzoeengros.no
Tlf: 911 53 828