Fritzøe Engros styrker og utvider laget

Fritzøe Engros ansetter en ny innkjøper innenfor interiør og uterom.
Fritzøe Nordic styrker også satsningen digitalt.

Fritzøe Engros AS ønsker å styrke sin satsing på terrasse, og interiør kategorien, Level. Som et ledd i satsningen har Erik Berthling Olsen blitt ansatt i nyopprettet stilling som innkjøper.

- Erik kommer fra stillingen som kategorisjef hos Komplett og vil være en viktig ressurs i vår videre utvikling av kategorien, Level interiør, og satsningen på Fritzøe Engros Terrasse, sier Innkjøps- og logistikkdirektør Tom Enge Eliassen.

Samtidig styrker Fritzøe Nordic sin satsing på digitalisering, og har rekruttert Bjørnar Eiken til en nyopprettet stilling som IT Manager e-Commerce & Digitalization. Han har lang erfaring som prosjektleder på områder som CRM, PIM og e-Commerce, og har de siste årene jobbet som Senior Project Manager i Bluestone. 

- Vi ser frem til å få våre nye kolleger på plass. Både Erik og Bjørnar bringer inn ny og spennende kompetanse med mange relevante erfaringer fra andre bransjer. Disse ansettelsene vil være med på å utvikle oss ytterligere, sier Espen Randsted, Adm Dir. Fritzøe Engros.

Begge har de sin første arbeidsdag 1. april 2022.

Fakta om Fritzøe Engros

Fritzøe Engros As er Norges ledende leverandør av trebaserte produkter og terrassematerialer av høy kvalitet til byggevarehandelen og til trebearbeidene industri. Med lager i Larvik og Åndalsnes leveres varer raskt over hele landet. Fritzøe Engros As hadde i 2021 en omsetning på ca 1,2 MRD NOK.

Fritzøe Engros AS eies av Treschow-Fritzøe og inngår i et markedsledende skandinavisk samarbeid, Fritzøe Nordic. Denne grupperingen består av Fritzøe Engros (NO), DLH Fritzøe (DK), CEOS AS (SE) og Ljungberg Fritzöe (SE), som sammenlagt omsetter for ca 3,2 MRD NOK. 

Kontaktpersoner

Ole Kristian Kongelf Hansejordet
Markedsføringssjef / Medieansvarlig
Epost: okh@fritzoeengros.no
Tlf: +47 97797123

Espen Randsted
Administrerende Direktør Fritzøe Engros AS
Epost: era@fritzoeengros.no
Tlf: +47 91153828