Innovasjon, kvalitet og ubegrenset designfrihet med våre fasadeplater

Fritzøe Engros er stolt samarbeidspartner til Nordic Facade Solutions, som fører Formica og Trespa fasadeplater, og bringer mange års ekspertise til bordet når det gjelder å veilede våre kunder i valget av materialer og utførelse.

Vi fører HPL fasadeplater fra Vivix+ og Trespa, som er blant de mest ettertraktede fasadeplatene på markedet. Disse platene gir arkitekter en imponerende palett av muligheter for å forvandle bygningers utseende og forlenge deres levetid.

Uovertruffen fargegaranti og vedlikehold

Våre fasadeplater leveres med en unik fargegaranti. Det betyr at fargene på platene våre forblir like levende og attraktive over tid, som de var ved første installasjon. Vedlikehold av platene er også minimalt, noe som gjør våre produkter til et førsteklasses valg.

Oppgradert teknologi og ytelse

Trespa sin unike produksjonsmetode (EBC), garanterer en lukket, porefri og jevn overflate. Problemet med tagging og graffiti er ikke lenger en utfordring, da dette enkelt fjernes med litt såpe og en høytrykksspyler. Platene er også ekstremt motstandsdyktige mot riper og støt, noe som gjør dem til det ultimate valget for bruk i travle miljøer som på skoler og i leilighetsbygg.

Ubegrensede valgmuligheter i farger, form og overflater

Alle overflater NFS tilbyr kan bestilles av oss. Vi lagerfører Vivix+, som ligger klar for omgående levering. Når du bestiller fasadeplater av oss, gir vi deg et komplett produkt med nødvendige festemidler, og vi sørger for at du har alt du trenger for en problemfri montering.

Kontakt vår prosjektavdeling

Fritzøe Engros` prosjektavdeling består av fagpersoner som bistår våre kunder som trenger mer informasjon om materialbruk og dokumentasjon til både private og offentlige byggeprosjekter. Med vår produktkunnskap og spesialkompetanse innenfor dokumentasjon- og miljøsertifisering, veileder vi deg gjennom hele prosessen fra valg av materiale til etter utførelse.

Skulle du ha noen spørsmål eller ønsker å komme i dialog med oss, er du velkommen til å ta kontakt med en av våre ansatte.