Nyhet: Lanserte RED GRANDIS™ på Bygg Reis Deg 2023

RED GRANDIS™ introduseres nå på det norske markedet gjennom Fritzøe Engros AS. Nyheten ble vist frem under årets Bygg Reis Deg og fikk stor oppmerksomhet blant publikum.

RED GRANDIS™ er FSC®-sertifisert eukalyptus fra Uruguay, og er kjent for sin attraktive rødaktige farge. RED GRANDIS™ viser seg å ha gode bearbeidings- og stabilitetsegenskaper, noe som gjør det egnet for en rekke tekniske applikasjoner.  

Vi vet at RED GRANDIS™ har vært brukt i Europa, spesielt i Tyskland og England, i over 20 år med gode resultater. Vi har gjort undersøkelser mot det norske markedet og har stor tro på at dette produktet gjøre det svært godt i Norge, særlig med tanke på den imponerende holdbarheten, sier Ole Schei Hansen, salgsdirektør for Industravdelingen i Fritzøe Engros. 

RED GRANDIS™ er ideelt for produksjon av kledning, dører, vinduer, listverk, møbler, innredning og andre steder der det stilles høye krav til finish og holdbarhet. Trevirket er et svært godt alternativ til for eksempel eik og rød seder. 

RED GRANDIS™ har god styrke og holdbarhet (holdbarhetsklasse 2), og minimalt med kvist. Uavhengig om man benytter maskin eller håndverktøy, er treet enkelt å bearbeide og gir en svært fin overflatefinish. Siden RED GRANDIS™ er et fint og tett hardtre, vil kantene holde seg svært godt, og treet vil ikke ripes like lett som mykere treslag.  

Fritzøe Engros lagerfører RED GRANDIS™ klar for omgående bestilling. 

FSC®C129170