Lev vel med våre lekre benkeplater

Level by Fritzøe Engros er vår nye spennende merkevare innen interiør og design. Vi samarbeider tett med Europas ledende produsenter av benkeplater og følger tett med produksjonsprosessen, kvalitet, trender og råvarekontroll, slik at du som sluttbruker nettopp får den benkeplaten som passer dine behov og forventninger. 

Heltre

Level benkeplater i heltre er tilpasset alle underskap og er et slitesterkt og godt alternativ. Med sitt massive og lekre utseende vil du få et estetisk flott uttrykk på kjøkkenet ditt. Benkeplatene leveres med en avrundet kant på en langside og skaprkantet på øvrige sider. Benkeplatene er grunnoljet.

Oljet eik

Ask

Oljet valnøtt


Laminat

Våre benkeplater i laminat har antibakterielle egenskaper, som bidrar til en mer hygienisk overflate. Laminat er et slitesterkt og robust materiale, som behøver minimalt med veldikehold. Undersiden er belagt med en beskyttende sperre som hindrer fukt fra bl.a. oppvaskmaskiner.

Hvit kalket 

Svart skifer stein

Klassisk hvit marmor 


Fenix laminat

Våre benkeplater i Fenix laminat er tilpasset de fleste ferdigbygde underskap i markedet. Benkeplaten har en delikat, supermatt overflate som er myk å berøre, i tillegg til at benkeplatene har antibakterielle egenskaper som bidrar til en mer hygienisk overflate. De spesielle egenskapene gjør at fingermerker ikke syns på overflaten. Dersom man skulle være uheldig kan vi berolige deg med at bruksmerker og riper lett lar seg reparere. 

Fenix London grå

Fenix Titanium

Fenix svart

Forhåndsvisning av kjøkkenet

Lurer du på hvordan benkeplaten ser ut i et miljø? Prøv vår 3D-konfigurator hvor du kan velge mellom ulike benkeplater og ulike kjøkkenfronter for å se hva som passer best sammen.