Fra vindmøller til flotte terrassebord

DELTA endelig tilgjengelig på det norske markedet

DELTA er et spennende tilskudd i Megawood familien og er det første terrasseproduktet som inneholder naturlig trefiber i kombinasjon med gjenvunnet materiale fra kasserte vindmøllerotorblader. Nå kan du gå på terrassen din vel vitende om at deler av innholdet tidligere har skapt energi, glede og lys til store deler av Europa!

 

Tidligere ansett som en miljøutfordring

Kasserte rotorblader har i flere år vært ansett som en miljøutfordring etter utskifting. Nå blir disse ivaretatt og omgjort til en ingrediens i nye flotte terrassegulv slik at du kan gå på terrassen din vel vitende om at deler av innholdet tidligere har skapt energi, glede og lys til store deler av Europa.  
 
Den unike vanndrenerende overflatestrukturen muliggjør også installasjon uten helling. Vann som samler seg søker naturlig til kantene. Dette betyr at terrassen forblir nesten fri for vannrester, selv uten en skråning. DELTA terrassegulv kommer i ulike farger og har allsidige bruksområder. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Laget av gjenvunnet materiale

Kasserte rotorblader har i flere år vært ansett som en miljøutfordring etter utskifting. Nå blir disse ivaretatt og omgjort til en ingrediens i nye flotte terrassegulv.

Fås i opptil 5 ulike farger

DELTA terrassegulv fås i opptil 5 spennende farger: lys grå, sjokolade, ingefær, laurbær og mørk grå.

Vanndrenerende overflate

Den unike overflatestrukturen muliggjør installasjon uten helling. Vann som samler seg søker naturlig til kantene. Med DELTA forblir terrassen nesten fri for vannrester, selv uten en skråning!

Redusert vedlikehold

Terrassebordene skal aldri settes inn med beis eller olje. Terrassen rengjøres enkelt med vann og mild såpe