Ny kolleksjon fra Formica

Formica Group har lansert en ny og inspirerende laminatkolleksjon bestående av 15 nye farger, 34 nye tresorter og 8 nye Plus Colors.

​Den nye kolleksjonen imøtekommer de stadig skiftende kravene til vakre, funksjonelle og slitesterke overflater. Med introduksjonen av nye trendy farger og tredekorer, balanseres estetikk med riktig finish for å skape flotte og slitesterke overflater.

Nye Farger

Greens, Reds og Night Series har en rå og jordaktig tilnærming. 
 

 

Foto: Formica

Foto: Formica

Nye Tredekorer

De nye tresortene viser en kontrast av lys og lunefullt mørke, bleke farger og pigmenter. De nye tredekorene er inspirert av japanske og skandinaviske treslag.

Plus Color

Plus Color er en kreativ palett for blanding av farger og teksturer i interiør. Den består av en nøye utvalgt fargeserie og eksklusive teksturer for elegante design og fargerike miljøer.

Foto: Formica

Kontakt oss

Fritzøe Engros samarbeider tett med Formica Group og har mange års erfaring med å bistå våre kunder i valg av materiale og utførelse. Dersom du ønsker å bestille eller har noen spørsmål vedr våre Formica produkter, vennligst ta direkte kontakt med Ole Kristian Sandes på 97531266.