OSB3 nå i nye skreddersydde formater!

Fritzøe Engros, Norges ledende leverandør av OSB, utvider sitt sortiment og tilpasser seg markedet og kundenes behov ytterligere. I disse dager lanserer Fritzøe Engros en ny type EasyBoard (15mm x 2410mm x 0300mm), av OSB3. I tillegg vil et nytt produkt i FastBoard formatet, slippes i starten av 2023. 
 

Informasjon om produktet:

Navn:                OSB3 Easyboard TG4
Nobb modul:    60062543     
Nobb nr:           60062545
Format:            15mm x 2410mm x 0300mm 

Formater tilpasset morgendagens marked

Lanseringen av de nye OSB3 formatene er tilpasset morgendagens marked med krav til mer effektive løsninger og mindre materialsvinn er i fokus. Ved innføringen av disse nye formatetene så styrker det Fritzøe Engros sitt brede OSB sortiment ytterligere. 
 
EasyBoard og FastBoard formatene er ikke noe nytt for Fritzøe Engros og deres kunder. Siden introduksjonen for få år tilbake har Fritzøe Engros distribuert over 1,2 millioner av denne type plater. EasyBoard formatet gir brukere en enklere hverdag og bidrar til å løse prosjekter effektivt i trange rom, loft, boder og i kjellere m.m der det er naturlig, på en utmerket måte. Denne suksessen fortsetter nå i full skala også med OSB3,» sier kategorisjef Lars Andersen.
 
«OSB3 EasyBoard innehar de samme gode egenskapene som tradisjonell OSB3 bare i et mindre og anvendelig format. Vi ser at det er rom for flere EasyBoard varianter, hvor de byggetekniske kravene ikke er like høye til skrufasthet, avstivning m.m. Det er her OSB3 EasyBoard kommer inn og komplementerer serien og gir rom for nye løsninger. For prosjekter med høyere byggetekniske krav har vi EasyBoard Gran i flere varianter», sier teknisk sjef Jarle Anholt.
 
OSB3 EasyBoard og OSB3 FastBoard vil være en viktig del av utviklingen videre,» sier Salgsdirektør Forhandler Tom Skaara. Med suksessen vi har hatt med EasyBoard Gran ser vi nå mulighetene for å kunne tilby et nytt og mer prisgunstig alternativ i EasyBoard familien. 

«De undersøkelsene vi har gjort i markedet viser at de nye formatene vil bli attraktive produkter over hele linja,» sier Kategorisjef Plater, Lars Andersen. OSB3 EasyBoard og OSB3 FastBoard er tilpasset alt fra entreprenører, til proffen og ikke minst mannen i gata på enklere prosjekter.

- Mindre svinn

«Med nye OSB3 EasyBoard og OSB3 FastBoard er vi med på å tilrettelegge for at brukeren ikke trenger å kjøpe mer materialer enn nødvendig. Ved å tilby et full skala sortiment kan kunden enkelt plukke med seg det man trenger av materiell, uten å sitte igjen med masse unødvendig kapp og svinn. Det ser vi på som svært positivt, avslutter Andersen

Kontakt oss

For spørsmål eller mer informasjon vedr pressemeldingen er du velkommen til å ta kontakt med vår markedssjef:

Ole Kristian K. Hansejordet
T:  97797123
E: okh@fritzoeengros.no