1 juli 2021 ble Hardstuff AS fusjonert inn i Fritzøe Engros AS

Fritzøe Engros styrker sin posisjon blant annet innen terrasseprodukter med lang levetid og lite vedlikeholdsbehov.

Hardstuff AS som i 2020 omsatte for ca 65MNOK har vært markedsledende innen kompositt terrassegulv (Fiberon).

Administrerende direktør, Espen Randsted, i Fritzøe Engros er glad for at fusjonen nå er gjennomført og gleder seg til veien videre.

—Oppkjøpet og fusjonen med Hardstuff er et ledd i det å styrke oss i premium markedet når det kommer til terrasse. Den siste tiden har vi sett en økt etterspørsel etter terrassegulv som krever minimalt med vedlikehold og som har lang levetid. Oppkjøpet av Hardstuff gjør at vi kan får en enda bredere og komplett portefølje.

Administrerende direktør i Fritzøe Engros AS, Espen Randsted

Hardstuff AS sine åtte ansatte blir med videre i Fritzøe Engros AS. Tidligere daglig leder i Hardstuff, Tor-Ivar Frey, sier at alle ansatte er høyt motiverte med tanke på fortsettelsen.

—Vi ser frem til å bli en del av en markedsledende organisasjon og håper å bidra til utviklingen av Fritzøe Engros videre.

Fakta om Fritzøe Engros
Fritzøe Engros As er Norges ledende leverandør av trebaserte produkter og terrassematerialer av høy kvalitet til byggevarehandelen og til trebearbeidene industri. Med lager i Larvik og Åndalsnes leveres varer raskt over hele landet. Fritzøe Engros AS eies av Treschow-Fritzøe og inngår i et markedsledende skandinavisk samarbeid, Fritzøe Nordic. Denne grupperingen består av Fritzøe Engros (NO), DLH (DK), CEOS AS (SE) og Ljungberg Fritzöe (SE), som sammenlagt omsetter for ca 3MRD NOK.