Accoya Color

Accoya Color

Markedets mest eksklusive terrasse

Accoya Color har de samme gode egenskapene som ubehandlet Accoya, men leveres gjennomfarget fra overflaten og ned til kjernen av hvert bord. Denne eksklusive varianten kommer i en jevn og vakker gråfarge - perfekt for deg som vil ha et stilrent uttrykk på terrassen fra dag én.

I likhet med ubehandlede Accoya terrassebord, kan Accoya Color skilte med hele 50 års råtegaranti dersom de legges over bakken. Ved nedsenking i ferskvann eller i jord, får du en solid 25 års garanti på produktet. God formstabilitet og minimal sprekkdannelse er andre egenskaper som har gjort Accoya til et foretrukket valg blant kvalitetsbevisste forbrukere i Norge de siste årene. 

Accoya Color fås i byggevarehus over hele landet.


Hva er Accoya?

Accoya er fremstilt av acetylert furu, er fri for miljøgifter og har dessuten egenskaper som er unike for tradisjonelt trevirke. Accoya er ekstremt formstabil og har minimal bevegelse som forhindrer sprekkdannelse,vridning og kuving. Med Accoya trevirke kan du derfor produsere alt fra ytterdører til utemøbler eller større konstruksjoner. Prikken over i-en i Accoya er den uovertrufne råtemotstanden, som gjør Accoya spesielt godt egnet for det norske klimaet.

Ubehandlet Accoya

Gjennomfarget Accoya

Nyhet! Prøv vår terrassekalkulator

Med vår terrassekalkulator kan du enkelt regne ut hvor mye materialer du trenger. Materiallisten kan du enkelt sende til deg selv på e-post og ta med til nærmeste byggevarehus.