Accoya terrasse

Accoya er et førsteklasses valg for din terrasse

Opplev de mange fordelene ved Accoya terrassegulv, et unikt trevirke med hele 50 års råtegaranti. Accoya er fremstilt av acetylert furu og er fri for miljøgifter. Terrassebordene krever ingen etterbehandling og vil oppnå en elegant gråfarge med tiden.

NYHET! Nå har vi fått inn Accoya - Color: gjennomfargede terrassebord klare til montering. Disse eksklusive terrassebordene leveres gjennomfarget fra overflaten og helt ned til kjernen av produktet. 

Se variantene her:

hytte og terrasse i Accoya

Slik monterer du en Accoya terrasse

Ole Rosén-Lystrup viser hvordan du monterer en Accoya terrasse fra Fritzøe Engros. Få gode tips til planlegging, montering og vedlikehold i videoen.

 

Vedlikehold av Accoya terrassegulv

Hold Accoya terrassen din ren og vakker med enkel rengjøring. Vann og en kost er som regel tilstrekkelig, og regn og sollys kan hjelpe med å fjerne enkle flekker. For å gjøre rengjøringen enklere, kan det være lurt å ta rengjøringen når det regner. Når vannet har fått ligge på terrassegulvet en stund løsner smuss og møkk, og det er enklere å spyle vekk. Vi anbefaler årlig vask for å holde terrassegulvet ditt topp form!

 

Accoya terrassegulv

Terrassebrosjyre

Accoya fås bestilt hos alle landets byggevareforhandlere. Les mer om Accoya og resten av vårt terrassesortiment i årets terrassebrosjyre.