Fiberon kompositt terrassegulv

Nærbilde av Fiberon terrassegulv

Terrasse i kompositt

Fiberon kompositt terrassegulv er den ultimate løsningen for deg som ønsker et vedlikeholdsvennlig og slitesterkt terrassegulv. Med en overflate laget av PermaTech® er Fiberon terrassebord ekstremt motstandsdyktige mot falming, flekker og solbleking. I tillegg består terrassebordene av hele 94% resirkulert materiale.

Stadig flere velger vedlikeholdsvennlig

Vedlikehold av Fiberon kompositt terrassegulv er minimal. Alt du trenger å gjøre er å vaske terrassen med såpevann et par ganger i året, og du kan nyte en vakker og holdbar terrasse i mange år fremover. Terrassebordene skal aldri etterbehandles med hverken olje, beis eller maling, og du trenger heller ikke bekymre deg for oppsprekking og fliser som du kan oppleve med tradisjonelle terrassegulv av tre.

Bilde av Fiberon kompositt terrassegulv, takterrasse

Slik monterer du en Fiberon kompositt terrasse

Ole Rosén-Lystrup viser hvordan du bygger en Fiberon terrasse fra Fritzøe Engros. Få gode tips til planlegging og montering i videoen nedenfor.

 

Rengjøring av en Fiberon terrasse

For å holde ditt kompositt terrassegulv i toppform, bør du rengjøre det regelmessig. Dette er en enkel prosess som bare krever vann og mild såpe. Et godt terrassevask-tips som gjelder alle typer terrassegulv, er å ta terrassevasken når det regner. Når vannet har fått ligge på terrassegulvet en stund, løsner smuss og møkk, noe som gjør det enklere å spyle vekk. Så neste gang det regner, ta gledelig imot værforholdene og gjør en rask vask av terrassegulvet ditt.

Bilde av barnebursdag på en Fiberon kompositt terrasse

Terrassebrosjyre

Fiberon fås bestilt hos alle landets byggevareforhandlere. Les mer om Fiberon og resten av vårt terrassesortiment i årets terrassebrosjyre.