Termofuru terrasse


Folkets terrasse

Hvis du leter etter en holdbar, værbestandig og lettstelt terrasse, kan termofuru være det perfekte materialet for deg. Den er laget av sertifisert nordisk furu eller gran som er forbedret gjennom varmebehandling. Terrassebordene krever ingen form for etterbehandling eller maling, og gråner naturlig med tiden.

Varmebehandlingsprosessen

Terrassebordene er laget av sertifisert nordisk furu eller gran, som er forbedret ved varmebehandling. Varmebehandlingsprosessen ivaretar treets estetiske egenart. Råmaterialet behandles bare med varme og damp – ingen giftige eller miljøskadelige kjemikalier blir benyttet i prosessen. Termofuru fra Fritzøe Engros er både svanemerket og PEFC-sertifisert.


Gode grunner til å velge en terrasse i termofuru

Sammenlignet med tradisjonelle terrassebord, er termofuru langt mer formstabilt, gir mindre sprekkdannelse og mindre flis. Det gir også bedre beskyttelse mot råte enn ubehandlet tre, og kan derfor benyttes ubehandlet. 

Redusert vedlikehold
For å vedlikeholde din termofuru-terrasse, anbefaler vi å børste bort løs, tørr smuss og å rengjøre den med en hard børste eller en skrubb. Husk å bruke tilstrekkelig med vann og å skyll etterpå med rent vann. Dersom du ønsker å beholde originalfargen, kan du olje terrassen med egnet olje.


Slik monterer du en termofuru terrasse

Ole Rosén-Lystrup viser hvordan du bygger en Termofuru terrasse fra Fritzøe Engros. Få gode tips om planlegging, montering og vedlikehold.

Terrassebrosjyre

Termofuru fås bestilt i alle landets byggevarehus. Les mer om Termofuru og se resten av vårt terrasse sortiment i årets terrassebrosjyre.