Trespa Meteon - neste generasjons fasadedesign

Fasadepanelet Trespa Meteon gir utallige designmuligheter med et bredt spekter av farger, mønstre og overflater for neste generasjons fasadedesign. Trespa har markedets høyeste fargestabilitet og har blitt benyttet i over 30 år i forskjellige klima uten synlige forandringer i materialet. Det betyr at arkitekten kan bevare sin opprinnelige fargesetting i mange år fremover!


Oppgradert teknologi og ytelse

Trespa Meteon produseres etter den unike produksjonsmetoden Electron Beam Curing (EBC). Denne metoden gjør at platene får en lukket, porefri og jevn overflate som er svært værbestandig og enkel å vedlikeholde. Overflaten tåler de fleste rengjøringsmidler og kjemikalier, og er derfor et godt egnet materiale i forhold til rengjøring av blant annet grafitti. Trespa® Meteon® er spesielt designet for utvendig bruk og har en solid kjerne som består av 70% trefiber og resten harpiks. Platene kan leveres med dekor på begge sider og trenger ingen kantforsegling.

Trespa® Meteon® er kjent for sine mange fordeler, blant annet sin høye slagstyrke, og ekstreme værbestandighet. Dette gjør platene ideelle å bruke selv de mest ekstreme værområdene.

Lav egenvekt

Sammenlignet med andre fasadeplater på markedet, har Trespa en svært lav egenvekt og kan derfor enkelt monteres av en person. Platene kan bearbeides med ordinære snekker verktøy og støver minimalt under bearbeiding. Platene kan også bøyes for å passe ulike designkrav.

Brannklasse opp til B-s1-d0

Fasadeplatene har gode brannhemmende egenskaper. Ved en eventuell brann vil materialet hverken smelte eller dryppe. Platene kan leveres med brannklasse opp til B-s1-d0. Fasadeplatene er 100% gjenvinnbare, og eventuell forbrenning vil gi samme utslipp som vanlig treverk. Fasadeplatene er 100% gjenvinnbare, og eventuell forbrenning vil gi samme utslipp som vanlig treverk.

Kontakt oss

Formica Group er verdens ledende leverandør av høytrykkslaminat og tilbyr overflateløsninger av høy kvalitet for kommersielle og private applikasjoner. Fritzøe samarbeider tett med Formica Group og har mange års erfaring med å bistå våre kunder i valg av materiale og utførelse. Alle farger, overflater og størrelser som Formica tilbyr kan bestilles via oss.