Unike og skreddersydde løsninger - se resultatet av renoveringsprosjektet!

Lien&Lian er en totalleverandør av spesialinnredninger til privat- og næringskunder. Hit leverer Fritzøe Engros kvalitetsmaterialer som bearbeides til flotte sluttprodukter. Som leverandør er det ekstra spennende å følge våre kunder gjennom hele prosessen - fra levering av råmaterialer til ferdigstilling av flotte sluttprodukter.

Vi har hatt gleden av å følge et av Lien&Lians siste prosjekter med å totalrenovere en enebolig på Østlandet. Til boligen skulle det produseres totalt 33 hvitlakkerte eikedører, i tillegg til en rekke plassbygde innredninger. Vi har levert bl.a finert MDF eik quarter A+/B, MDF malingsmelamin og limtre i eik og furu med fingerskjøt.


Med fokus på kvalitet

Kvalitet og håndverk ligger varmt om hjertet til Lien&Lian. Hver bit, hver karm og hver list, blir spesialtilpasset og produsert etter ønske fra kunden.

 I kjernen av verkstedet står det et datastyrt platelager og platesag med en skjæreytelse langt over normalen. Maskinen gjør arbeidet på verkstedet enklere, mer nøyaktig og optimaliserer plateutnyttelsen.

Kunden ønsket opprinnelig eikedører. Siden eik er et relativt tungt materiale, kom verkstedet opp med en løsning for å hindre at dørene skulle bli for tunge. På innsiden har man derfor brukt en trykkfast styroporplate som en stabil og sikker kjerne. Bla gjennom bildene for å se oppbygningen av eikedørene.


Bestilte 1km med listverk

Til boligen har det gått ca 1km med lister. Til listverket har de brukt MDF plater, som er kappet, limt, malt og frest. Resultatet kan sees litt lenger ned i artikkelen.


Resultatet

Sammen med interiørarkitekten har de lykkes med å skape et moderne og detaljrikt hjem med respekt for husets originalitet og sjarm. Det er tydelig at det er stor stolthet knyttet til dette prosjektet, og resultatet taler for seg selv.


De massive, hvite dørene fikk umiddelbart vår oppmerksomhet. Kvaliteten, håndverket og de eksklusive karmene. Noen av dørkarmene har en tykkelse på opptil 50 cm. Disse unike detaljene ga boligen et eksklusivt blikkfang og komplimenterer stilen i resten av interiøret.

Hvert soverom har skreddersydde garderobeskap med integrerte lys. Disse er bearbeidet og tilpasset de ulike rommene, med ulike former og design. Frontene med stoff er en lekker detalj og bidrar til en lun og eksklusiv atmosfæret. Skapet er laget av melaminbelagt MDF.
 

På badet er det laget to herskapelige servantskap. Laget av finert eik, bøybar kryssfiner og heltre eik som er laminert sammen i buer og utgjør en lekker detalj på husets baderom. Benkeplaten og vask er av Corian, Glacier White.

Kjøkkeninnredning. Skap til stekeovn med uttrekkbare skapdører. Laget av finert eik og 3 sjikt eik som er fargelakkert på alle synlige områder.

En solid leverandør

Fritzoe Engros er en seriøs og solid leverandør som alltid er der når det trengs, sier Knut Andreas Lien, prosjektleder i Lien&Lian. Fritzøe har vært med oss fra starten og vi ser hvor viktig det er å ha en fast person som kjenner oss, og som vet hva vi trenger. Er det "krise" så løser Bent og Fritzøe det meste. Dette gjør vår hverdag mye lettere. Løsninger og utfordringer kan diskuteres, og sammen finner vi en plan som er til det beste for kunden og oss, avslutter Knut.

Fritzøe Engros lagerfører en solid produktbredde i det norske markedet, både overfor trebearbeidende industri og byggevareforhandlere. Vil du vite mer om produktene våre er du velkommen til å ta kontakt med oss!