Vedlikeholdsvennlige høykvalitets terrassebord i kompositt

Invester i en terrasse som holder seg like vakker sesong etter sesong.

Fritzøe Engros leverer terrassebord i kompositt fra anerkjente produsenter som Fiberon og Megawood. Felles for disse terrassemodellene er høy kvalitet og lavt vedlikeholdsbehov. Begge er svært godt egnet for norske forhold og har overlegne egenskaper!

Hva er kompositt terrasse?

Terrassebord i kompositt fra Fritzøe Engros er produsert med ulike forhold trefiber og plast. Denne sammensetningen gir en rekke fordeler sammenlignet med tradisjonelt treverk. Spesielt krever komposittmaterialer minimalt med vedlikehold, da de aldri trenger å males, oljes eller beises. I tillegg unngår man problemene med oppsprekking og fliser, som kan oppstå med tradisjonelle terrassegulv av tre.

Hvorfor velge kompositt terrasse?

Terrassebord i kompositt leveres som ferdige produkter, og krever ingen form for etterbehandling. Tradisjonelle terrassebord i tre må behandles etter montering og deretter jevnlig vedlikeholdes, noe som krever både tid og ressurser. Med en terrasse i kompositt kan du derimot bruke tiden på å slappe av i sola og nyte ei god bok, fremfor å bruke timevis på kjedelig vedlikeholdsarbeid.

 

Når du velger en terrasse i kompositt kan du bruke all den tiden du hadde brukt på vedlikehold til noe du du liker bedre.

Fiberon kompositt: for livsnyterne

Fiberon består av 94% resirkulert materialer. Terrassebordene har PermaTech® overflate og er ekstremt motstandsdyktig på flekker, falming og solbleking. Terrassen skal aldri settes inn med olje eller beis, kun rengjøring ved behov. Perfekt for deg som vil bruke fritiden på de gode opplevelsene. Noen varianter har en R12 antiskli overflate, noe som gjør dem godt egnet for eksempel rundt et basseng eller på en brygge. Terrassebordene skal monteres på bjelkeavstand opp til CC400 mm.

 

Megawood trekompositt: stabiliet og kvalitet

I motsetning til Fiberon består Megawood av en høyere andel trefiber, noe som gir en følelse av å gå på naturlig tre. Terrassebordene består av 75% trefiber og 25% PVC-fri polymer og tilsetninger. Den høye andelen trefiber gjør at terrassebordene vil modnes i farge etter legging. Vedlikeholdet er minimalt, kun enkel rengjøring ved behov. Megawood befinner seg i toppsjiktet når det gjelder hardhet og stabilitet. Terrassebordene kan monteres på bjelkeavstand opp til CC 600. Kampanjevarianten EasyDeck Dolomit monteres på bjelkeavstand opp til CC 400 mm.

 

En investering for fremtiden

Når du investerer i en kompositt terrasse fra Fritzøe Engros kan du bruke tiden din på de gode opplevelsene, uten å bekymre deg for vedlikehold. Uavhengig om du foretrekker Fiberon eller Megawood, vil følelsen du får når du går ut døren og de bare føttene treffer terrassen, være like behagelig, enten det er din første eller tiende sesong.

Fiberon og Megawood finnes i byggevarehus over hele landet!