Vi er FSC-sertifisert

Fritzøe Engros har vært sporbarhetssertifisert i henhold til FSC siden 2016, og vi arbeider kontinuerlig for å øke antall sertifiserte produkter i vårt utvalg.

Sporbarhetssertifiseringen og vårt medlemskap i FSC Danmark er en viktig del av vårt bærekraftarbeid og vår innsats for å tilby våre kunder fremtidsrettede produkter. 

FSC (Forest Stewardship Council®) er pioneren innen skogsertifiseringsordninger, og promoterer ansvarlig forvaltning av verdens skoger gjennom å stille krav til både miljømessige, økonomiske og sosiale aspekter gjennom leverandørkjeden.

Sporbarhetssertifiseringen sikrer at trebaserte materialer og produkter som er kjøpt, merket og solgt som FSC-sertifisert stammer ansvarlig forvaltede skoger i henhold til FSCs kriterier, kontrollerte kilder, gjenbruksmaterialer eller en blanding av disse.

Svanemerket anerkjenner FSC-sertifisert skogbruk og FSC-sertifiserte treråvarer, og WWF vurderer FSC til å være det mest robuste sertifiseringssystemet for å sikre miljømessig ansvarlig, sosialt fordelaktig og økonomisk levedyktig skogforvaltning.

FSC-C129170