Vidar Riis Jacobsen blir ny distriktsjef
i Fritzøe Engros

Vidar har lang erfaring fra industri og har de siste 10 årene jobbet som salgsingeniør med produksjonsmaskineri, senest for Bergsli Treteknikk As.

- Jeg er veldig glad for å være en del av Fritzøe Engros. En spennende og fremtidsrettet bedrift som jeg vet at både kunder og samarbeidspartnere har et veldig godt forhold til. Det første som slår meg, er at kolleger i Fritzøe Engros er en kunnskapsrik og hyggelig gjeng som jobber for at kundene skal lykkes i sin hverdag. I løpet av kort tid har jeg blitt tatt veldig godt imot, nå gleder jeg med til fortsettelsen, sier Vidar Riis Jacobsen.

Med lang erfaring fra produksjonsmaskiner har Vidar allerede tette bånd til mange av kundene til Fritzøe Engros i dag. Den tekniske kompetansen håper han å kunne bruke i sin nye arbeidshverdag som distriktssjef.

-Det å ha den bakgrunnen gjør at jeg også kan bistå kunder på et teknisk nivå innenfor materialvalg og bearbeidelse av produktene for å få frem det beste resultatet. Samtidig blir det spennende med nye relasjoner i et interessant marked.

Salgsdirektør Industri, Fritzøe Engros, Ole Schei Hansen, er veldig fornøyd med å ha fått med Vidar på laget.

-Vi er overbevist om at Vidar blir en stor ressurs, både for oss og for kundene. Med Vidar får vi i inn en pliktoppfyllende relasjonsbygger som vil bidra til å videreutvikle Fritzøe Engros som en god samarbeidspartner for våres kunder. Nå ser vi frem til å bli enda mer kjent med Vidar og flere spennende prosjekter med kunder fremover.

Fakta om Fritzøe Engros

Fritzøe Engros As er Norges ledende leverandør av trebaserte produkter og terrassematerialer av høy kvalitet til byggevarehandelen og til trebearbeidene industri. Med lager i Larvik og Åndalsnes leveres varer raskt over hele landet. Fritzøe Engros As hadde i 2021 en omsetning på ca 1,2 MRD NOK.

Fritzøe Engros AS eies av Treschow-Fritzøe og inngår i et markedsledende skandinavisk samarbeid, Fritzøe Nordic. Denne grupperingen består av Fritzøe Engros (NO), DLH (DK), CEOS AS (SE) og Ljungberg Fritzöe (SE), som sammenlagt omsetter for ca 3,1 MRD NOK.