VillaSnekkeriet AS med spennende konsept

Vi har besøkt VillaSnekkeriet sine nye lokaler i Vollen. Her vi fikk en omvisning i deres splitter nye Showroom og interiør-kafe.

Ved bryggekanten i marinaen ligger et konsept litt utenom det vanlige: Et Showroom vegg i vegg med snekkeriets nye interiør-kafe. Til interiøret har Fritzøe Engros levert europeisk eik plank, helstav plater i eik, finert MDF og kantlister. Mer informasjon om produktene kan sees i bunnen av artikkelen.


Nye lokaler

VillaSnekkeriet leverer eksklusive villaer og spesialtilpassede innredninger i alle tresorter. De nye lokalene skal være et inspirerende sted for kundene av Villasnekkeriet og andre kaffetørste gjester. 

I studioet kan kundene se på noe av det VillaSnekkeriet har å tilby. Her har de utstilt at fra kjøkken- og garderobeløsninger til resepsjonsdisk og plassbygde skap.

I kafeen ved siden av kan de besøkende la seg inspirere av originale innredninger, trendy farger, handle flotte interiørprodukter eller bare nyte en kopp kaffe med utsikt over marinaen. Hele innredningen er snekret av håndverkere fra VillaSnekkeriet selv.

- En stødig samarbeidspartner

Vi har hatt ett godt samarbeid med Fritzøe Engros både her i forbindelse med Studio/Kafeen, men også på våre andre prosjekter, sier Freddy S Lien hos VillaSnekkeriet AS. En stødig leverandør som server oss bra og ikke minst leverer kvalitet hele veien fra start til slutt, legger han til.


Åpnet i November

Snekkerverkstedet er godt fornøyd med lokalet og har stor tro på at deres nye konsept vil bidra til mer liv og aktivitet i marinaen. Showroom åpnet 11 november 2022.

Produkter

Til interiøret har Fritzøe Engros levert europeisk eik plank som er limt sammen til plater, helstav plater i eik ferdig limt fra oss, finert MDF og kantlister. Se mer av produktene vi leverer til trebearbeidende industri ved å trykke på knappen nedenfor.