Bygg Reis Deg 2023 er over for denne gang

Årets messe har vært en stor suksess med et betydelig antall besøkende og engasjerende samtaler om både kjente og innovative produkter. I tillegg fikk vi gleden av å motta den prestisjetunge prisen for årets beste fysiske stand.

I etterkant har vi fått mange spørsmål og stor etterspørsel etter produkter som ble vist frem. Her kommer derfor en kort oppsummering av produktene og nyhetene vi viste frem på Bygg Reis Deg.

En ny verden av OSB

Som Norges største leverandør av plateprodukter viste vi frem et bredt utvalg av vårt imponerende platesortiment. Her stilte vi ut alt fra konstruksjonsfiner til interiørkryssfiner og mye mer. Vi kunngjorde nylig et spennende og utvidet samarbeid med Kronospan. Produsenten leverer produkter med et gjennomgående not og fjær system, som gjør det enklere for kundene å forholde seg til ved at man unngår flere produsenter med ulikt not og fjærsystem. Med dette samarbeidet utvider vi vårt sortiment ytterligere. Kundene kan nå velge fra et bredt spekter av OSB-produkter, inkludert fargerike varianter, plater for forskaling og høytrykkslaminat. Med muligheten til å tilpasse OSB plater i alle dimensjoner, fra FastBoard til EasyBoard til halvformat og helformat, i TG2 og TG4 i alle mulige tykkelser, kan vi nå tilby en ny verden av valgmuligheter på OSB.

Industri

I industriavdelingen viste vi frem et bredt utvalg av produkter som diverse råplank, Corian, Tricoya, i tillegg til spennende nyheter som Fumako, Forescolor med trestruktur og RED GRANDIS. Siden lanseringen av RED GRANDIS er nå flere av våre kunder allerede i gang med å utvikle produkter i dette materialet. 

For de av dere som deltok i gjett treslag-konkurransen, her kommer fasiten: Valnøtt, Osp, Poppel, Seder, Ask, Lønn, Røkt Eik, Amerikansk Hvit Eik, Red Grandis, Amerikansk Rød Eik og Bøk. Vi gratulerer Trude Sæbø som vinner av konkurransen!

Level interiør

Vi opplever rekordstor interesse for lekre interiørprodukter, som enkelt kan monteres av sluttkunden selv. I Level-kategorien viste vi frem nyheter som spileplater i heltre, benkeplater i kortere lengder, benkeplater med anti-fingerprint overflate, i tillegg til hobbyplater i sort- og grå matt.

Terrasse

Vi presenterte terrassestigen med mange av produktene våre innenfor terrasse av høy kvalitet. Ekstra oppmerksomhet opplever vi fra både proff- og sluttkunder på terrasse med lite vedlikehold og lang levetid. En annen stor nyhet innfor vår terrassekategori er vedlikeholdsvennlige gjerder som er klar for 2024 sesongen. 

Fasade

Store deler av årets stand var kledd med førsteklasses TRESPA-produkter. Vi viste også frem et bredt utvalg av HPL fasadeplater fra VIVIX+ og TRESPA som forblir et populært valg. Platene holder sin opprinnelige farge i hele levetiden og brukes der det stilles strenge krav til design, slitestyrke, fuktresistens og enkel rengjøring.

Miljø og bærekraft

Fritzøe Engros har som mål å være det naturlige leverandørvalget for kunder i trebearbeidende industri og byggevarehandel som setter høye krav til miljø- og bærekraftaspekter ved sine produkter og samarbeidspartnere. For å jobbe mot dette målet må vi være i bevegelse og stadig ta nye steg. Les mer om våre fokusområder i dette arbeidet her.

Årets stand 2023

En stor takk til Bygg Reis Deg som arrangerer byggenæringens viktigste møteplass. Videre vil vi takke Nova Spektrum for design, prosjektering og gjennomføring. En stor takk rettes også til våre gode leverandører, produsenter og samarbeidspartnere. Samtidig, takk til våre kunder som besøker oss og hele tiden utfordrer oss på å bli bedre, og ikke minst takk til alle våre dyktige ansatte som står på hver eneste dag for at Fritzøe Engros skal fortsette å levere i fremtiden.