Regn ut hvor mye materialer du trenger med vår terrassekalkulator

Terrassekalkulator

Vår nye terrassekalkulator er et verktøy som hjelper deg å beregne hvor mye materialer du trenger til å bygge en ny terrasse. Det kan være nyttig for deg som ønsker å få en oversikt over hva du bør beregne av materialer og arbeid når du skal bygge en ny terrasse.

Vår terrassekalkulator tar hensyn til ulike faktorer som størrelsen på terrassen, valg av terrassebord og innfestning. Velg mellom heltre, kompositt eller bambus. Materiallisten kan du enkelt sende til deg selv på e-post og ta med til nærmeste byggevarehus.

Trenger du flere gode terrasse tips?

Trenger du litt ekstra inspirasjon for å komme på ideer til hvordan din nye terrasse kan se ut? Da har vi mange artikler du kan lese for å få inspirasjon og ideer til ditt terrasseprosjekt.
 

Terrassebord i accoya

Slik velger du riktig terrassebord

Når du skal bygge terrasse er det viktig å velge et terrassegulv som sammenfaller godt med dine forventninger til kvalitet, pris, levetid og grad av vedlikehold.

Terrrassebord i bambus

Slik vedlikeholder du terrassen din

Har du en terrasse i bambus, heltre eller kompositt som trenger litt pleie? Les hvordan du vedlikeholder de ulike materialene her.