Skal du bygge terrasse i sommer? Slik velger du riktige terrassebord

Når du skal bygge terrasse er det viktig å velge riktig terrassebord. Både for å få det uttrykket du er ute etter, men også en terrasse som sammenfaller godt med dine forventninger til kvalitet, pris, levetid og grad av vedlikehold.

I vårt sortiment finner du terrassebord i heltre og kompositt. Våre terrassegulv fås bestilt i alle byggevarehus over hele landet.

Før du bestemmer deg kan det være lurt å tenke igjennom følgende:

Egenskaper: Hvilke egenskaper er viktige for deg?
Vedlikeholdsintervall: Hvor mye tid ser du for deg å bruke på vedlikehold?
Utseende: Fargen på terrassen bør henge sammen med hus, hage og omgivelser. Foretrekker du naturlig, nordiske toner eller varme sterke, farger?
Levetid: Hvor lenge forventer du at terrassen skal vare?
Miljøet rundt: Hvor skal terrassen bygges?

Terrassebord av varmebehandlet tre er svært robost og lett å vedlikeholde.

Termotre terrasse

Termotre fra Fritzøe Engros er svanemerket og PEFC sertifisert, samt fremstilt av nordisk furu. Sammenlignet med tradisjonelle terrassebord er termotre langt mer formstabilt, gir mindre sprekkdannelse og mindre flis. Den egner seg også for all slags klima.

 

Accoya terrasse

Accoya er et meget stabilt trevirke og har opptil 50 års sopp- og råtegaranti. Accoya er fremstilt av acetylert furu og er fri for miljøgifter.
Accoya terrasser gråner naturlig med tiden, men kan også overflatebehandles. Fritzøe Engros leverer ferdig gråbehandlede terrassebord, klare til montering. Disse gir en mørkere gråfarge og passer perfekt for deg som ønsker et stilrent uttrykk på terrassen allerede fra dag én.

Ubehandlede terrassebord i Accoya rengjøres enkelt med en stibustet terrassekost og hageslange. Er terrassebordene overflatebehandlet bør disse etterbehandles årlig.

Accoya er et meget eksklusivt materiale med lang levetid.

Med Fiberon trenger du aldri å olje eller beise terrassen.

Fiberon kompositt terrasse

Terrassebord av kompositt er nærmest vedlikeholdsfrie. Alt du trenger å gjøre er å vaske terrassen med såpevann et par ganger i året.


Disse terrassebordene består av 94% resirkulert materiale av trevirke og polyten. Terrassebordene har PermaTech® - overflate og er ekstremt motstandsdyktig på flekker, falming og solbleking.

Megawood kompositt terrasse

Megawood terrasse av trekompositt består av 75 prosent trefiber og PVC-fri polymer. Sluttresultatet er et kvalitetsgulv med hard og ripemotstandig overflate. Den høye andelen trefiber gir en naturlig følelse av å gå på naturlig tre. 

Megawood terrasser skal aldri settes inn med beis eller olje. Kun rengjøring med børste og vann.

Megawood terrasser gir følelsen av naturlig tre og krever minimalt med vedlikehold.

Våre terrassegulv finnes i
byggevarehus over hele landet.

Våre terrassegulv fås i flere kvaliteter, dimensjoner, lengder og farger. Enkelte terrasser krever årlig vedlikehold, mens andre er mer vedlikeholdsvennlige. Uansett hvilken du velger, bør terrassen vaskes årlig.