Skal du bygge terrasse i sommer? Slik velger du riktige terrassebord

Når du skal bygge terrasse er det viktig å velge riktig terrassebord. Både for å få det uttrykket du er ute etter, men også en terrasse som sammenfaller godt med dine forventninger til kvalitet, pris, levetid og grad av vedlikehold.

I vårt sortiment finner du terrassebord i heltre, kompositt og bambus. Våre terrassegulv fås bestilt i alle byggevarehus over hele landet.

Terrassebord av varmebehandlet tre er svært robost og lett å vedlikeholde.

Termotre terrasse

Termotre fra Fritzøe Engros er svanemerket og PEFC sertifisert, samt fremstilt av nordisk furu. Sammenlignet med tradisjonelle terrassebord er termotre langt mer formstabilt, gir mindre sprekkdannelse og mindre flis. Den egner seg også for all slags klima.

 

Accoya terrasse

Accoya er et meget stabilt trevirke og har opptil 50 års sopp- og råtegaranti. Accoya er fremstilt av acetylert furu og er fri for miljøgifter.
Accoya terrasser gråner naturlig med tiden, men kan også overflatebehandles. Fritzøe Engros leverer ferdig gråbehandlede terrassebord, klare til montering. Disse gir en mørkere gråfarge og passer perfekt for deg som ønsker et stilrent uttrykk på terrassen allerede fra dag én.

Ubehandlede terrassebord i Accoya rengjøres enkelt med en stibustet terrassekost og hageslange. Er terrassebordene overflatebehandlet bør disse etterbehandles årlig.

Accoya er et meget eksklusivt materiale med lang levetid.

Med Fiberon trenger du aldri å olje eller beise terrassen.

Fiberon kompositt terrasse

Terrassebord av kompositt er nærmest vedlikeholdsfrie. Alt du trenger å gjøre er å vaske terrassen med såpevann et par ganger i året.


Disse terrassebordene består av 94% resirkulert materiale av trevirke og polyten. Terrassebordene har PermaTech® - overflate og er ekstremt motstandsdyktig på flekker, falming og solbleking.

Megawood kompositt terrasse

Megawood terrasse av trekompositt består av 75 prosent trefiber og PVC-fri polymer. Sluttresultatet er et kvalitetsgulv med hard og ripemotstandig overflate. Den høye andelen trefiber gir en naturlig følelse av å gå på naturlig tre. 

Megawood terrasser skal aldri settes inn med beis eller olje. Kun rengjøring med børste og vann.

Megawood terrasser gir følelsen av naturlig tre og krever minimalt med vedlikehold.

Bambus terrasser krever noe mer vedlikeholdsarbeid, men resultatet er et unikt og vakkert terrassegulv som er meget robust.

Bambus terrasse

Terrasse i bambus fra Fritzøe Engros er et eksotisk og robust alternativ til trebaserte terrasser. Bambus terrassegulv er helt uten kvist og har utseende til tropisk tre. Terrassebordene leveres i en eksklusiv mørk brunfarge og gråner naturlig med tiden.
Terrassebord av bambus bør oljes etter montering. For å opprettholde en jevn og pen overflate må terrassen vedlikeholdes årlig. Vask og rens før påføring av olje for best resultat.


Tips! Vi anbefaler et vanntynnet oljeprodukt og at du vasker terrassen med en silisiumkarbid kost.

Våre terrassegulv finnes i
byggevarehus over hele landet.

Våre terrassegulv fås i flere kvaliteter, dimensjoner, lengder og farger. Enkelte terrasser krever årlig vedlikehold, mens andre er mer vedlikeholdsvennlige. Uansett hvilken du velger, bør terrassen vaskes årlig.

Ved å klikke på 'Godta alle' samtykker du med at vi kan samle inn informasjon om din bruk av nettsiden, til formål som feks.: funksjonalitetsforbedringer, statistikk og markedsføring.