Kompromissløse terrassegulv

Terrassen har blitt en stadig viktigere og mer integrert del av boligen. Og er det et sted vi nordmenn tilbringer mye tid på, så er det på terrassene våre, enten det er hjemme eller på hytta. Av den grunn legges det stadig mer tid og ressurser i å bygge en terrasse som stemmer overens med våre forventninger til uttrykk, kvalitet, pris, levetid og grad av vedlikehold. Fritzøe Engros' terrasser kan bestilles i alle landets byggevarehus.

Accoya terrasse

Med hele 50 års råtegaranti er Accoya terrassegulv et unikt trevirke. Accoya er fremstilt av acetylert furu og er fri for miljøgifter.

Accoya-trevirke oppnår en elegant gråfarge med tiden, men kan også overflatebehandles. Som følge av en betydelig økt etterspørsel, har Fritzøe Engros valgt og levere ferdig gråbehandlede terrassebord, klare til montering. Disse gir en mørkere gråfarge og passer perfekt for deg som ønsker et mer stilrent uttrykk på terrassen allerede fra dag én.

Fiberon terrasse

Fiberon kompositt terrassegulv består av 94% resirkulert materiale av trevirke og polyten. Terrassebordene har PermaTech® - overflate og er ekstremt motstandsdyktig på flekker, falming og solbleking. Terrassen skal aldri settes inn med olje eller beis, kun rengjøring ved behov. Perfekt for deg som vil bruke fritiden på gode opplevelser og mindre tid på vedlikeholdsarbeid.

Terrassebrosjyre

Få inspirasjon til uterommet og finn terrassen du alltid har drømt om.

Megawood terrasse

Megawood er et slitesterkt komposittmateriale som består av 75% trefiber og 25% PVC-fri polymer og tilsetninger. Den høye andelen trefiber gir en følelse av å gå på naturlig tre. Terrassebordene har lang holdbarhet og krever kun rengjøring ved behov. Terrassebordene kan monteres på bjelkeavstand opp til 60cm.

Termofuru terrasse

Termofuru fra Fritzøe Engros er svanemerket og PEFC-sertifisert, samt fremstilt av nordisk furu. Sammenlignet med tradisjonelle terrassebord er Termofuru langt mer formstabilt, gir mindre sprekkdannelse og mindre flis.

Termofuru terrasser gråner naturlig over tid og trenger ikke settes inn med hverken olje eller beis, kun vask ved behov. Termofuru er et førsteklasses materiale for allsidige bruksområder innendørs og utendørs, i all slags klima. 

Nyttig innhold

Prøv vår terrassekalkulator

Prøv vår terrassekalkulator slik at du enkelt kan regne ut hvor mye terrassebord du trenger til ditt neste prosjekt.

Velg riktig terrassebord

Når du skal bygge terrasse er det viktig å velge et terrassegulv som sammenfaller godt med dine forventninger til kvalitet, pris, levetid og grad av vedlikehold.

Slik vedlikeholder du terrassen din

Våren er høysesong for vedlikehold av terrassebordene. Vi deler våre beste tips slik at du kan få mest mulig ut av terrassegulvet ditt.